2008-05-14, 21:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo-październikowe mamusie 2008!!! 2
Cytat:
Napisane przez Ninunia
Cześć dziewczyny, ja już wiem że będę miała cesarkę (z powodów zdrowotnych) i nawet się cieszę bo jak czytam to wszystko o porodach, błędach lekarskich i takim nacinaniu to mnie ciarki przechodzą.  Będę trzymała kciuki za Was wszystkie rodzące naturalnie.
|
Witaj Ninunia
Ja jeszcze nie wiem jak będę rodziła, ale cesarka to też nie jest cos po czym mi ciarki nie przechodzą (mój pierwszy poród zakończył sie cesarką). Dni po cesarce w szpitalu sa najgorsze, ból okropny a musisz normalnie funkcjonować, zajmowac się dzidziusiem. Potem w domu jest ciut lepiej, ale nie trwa to kilka dni. Nie chcę Cie straszyć, bo nie o to chodzi, ale ja wcale nie oddycham z ulga na myśl, ze być może będe miała cesarkę. Obydwu rozwiązań porodu boje sie ogromnie.
Cytat:
Napisane przez nabuko
Ps. zdjęcia są tam pomazane, że aż poszłam sprawdzić lustra do łazienki  i to nie lustra  więc chyba przez lampę 
|
Piękny brzuszek, taki lekko spiczasty
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno
Kurczę, ciągle brak mi czasu i energii na czytanie tego wątku a tu tyle się dzieje.
Jutro wybieram się z rana na badania. Nie wiem jak przeżyję przesunięcie śniadania na późniejsza porę
|
|
|