2017-07-19, 12:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX
Cytat:
Napisane przez Atavish
Albo ja tutaj nie napisałam
Rzecz w tym, że my też starzy jesteśmy. Na tyle aby uważać, że więź emocjonalna jest ważniejsza niż seks. I że do łóżka kogoś znaleźć jest łatwo, a do życia razem już nie. Więc dopiero bym była niezadowolona gdyby z kimś spędzał więcej czasu niż ze mną, gdyby nasze problemy omawiał z kimś innym, etc. Ale to nie znaczy, że latamy i posuwamy na boku wszystko co się da
Szczerze mówiąc nie dopytuję o ich relacje.
A to Ty uprawiasz jakiś sport który jej wymaga? Jakaś wspinaczka czy rura właśnie?
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
|
W tym co o Was pisałaś widać właśnie, że macie więź emocjonalna i tego właśnie trochę nie ogarniam [emoji6] tzn tego że tamtej dziewczynie coś takiego pasuje i nie jest na zazdrosna. Bo w znanej mi definicji wolnego związku, to jest miłość i seks w związku pierwszym plus zgoda na seks z innymi osobami, ale bez więzi emocjonalnej 😉 ale widać co związek to inna definicja, albo po prostu oni już się sobą wzajemnie znudzili i jest im (jej) to obojętne
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------
A to uzupełnienie do ćwiczeń jest? Bo mi się coś uroilo że dla osób z niskim ciśnieniem
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------
[QUOTE=rukolka;75607076]O a wątek o panu spod sklepu zamknięty. No i się nie dowiemy czy warto poderwać menela...[COLOR="Silver"]
Szkoda [emoji22] chociaż już trochę nudno się robiło
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------
Dziewczynie macie jakieś godne polecenia (ładne, ale też wygodne) buty na drewnianym obcasie (na lato)?
|
|
|