Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe mamusie 2017 cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-19, 13:47   #260
paula.cw
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. I

Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

ale mam dziś lenia... nic mi się nie chce, nawet po córkę iść do żłobka. Rano byliśmy wózkiem u neurologa, po drodze zmokliśmy jak diabli. A teraz modlę się o deszcz, bo jakby lało to mąż musiałby sie zwolnić i przyjechac po córkę
A tu wszystkie chmury się rozchodzą i chyba będzie ten obiecany upał 29stopni.

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

A wczoraj przeżyłam chwilę grozy. Jednak 9 miesięcy ciąży zostawia ślad w psychice. Od niedzieli mam okres i wczoraj siedzę aż tu nagle brzuch mnie tak rozbolał, typowo okresowo, a ja panika, dlaczego boli??? Po paru sekundach dotarło do mnie że już nie jestem w ciązy i nie muszę się bac tego bólu
Haha. To się musiałaś wystraszyc.

My już po wizycie położnej. generalnie wszystko OK maluszek został oceniony pozytywnie, niestety nie zważony jutro mamy wizytę u pediatry więc się zważymy, trochę lipa no ale cóż..

blizne mi obejrzała, tam w jednym miejscu mi się coś słabiej goi i ale jeszcze w normie. I sutricon polecala. A te zgrubienia to też norma ale i tak się z rehabilitantem będę chciała chyba umówić powiedziała że latem ten pepek niestety może się dłużej goic. Jeszcze damy mu kilka dni a potem może spirytus wjedzie

a z wędzidełkiem na razie nic nie wiemy jutro zobaczę czy dostaniemy skierowanie ze szpitala jak nie to będziemy próbować w Lux Medzie albo prywatnie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

A no i ćwiczenia już swoje zaczęłam. Fajnie się potem czuje. Takie niby nic a jednak

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
paula.cw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując