Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-19, 23:11   #2009
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Dot.: Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II

Cytat:
Napisane przez beeets Pokaż wiadomość
bo my mamy już poziom bardzo zaawansowany Ciężko nam dorównać. To wychodzą lata doświadczenia
W sumie masz rację, chyba za bardzo przesiąkłam naszym wątkiem i mam teraz problem w zderzeniu z realiami Ale żeby nikt, doprawdy nikt przez tyle lat nie trafił na nasz wątek??? Bo serio, takie mam wrażenie, jak patrzę po tych grupach fb. Ja bym się ustawiła na poziomie średniozaawansowanym, wszystkiego jednak nie ogarniam

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Ja ostatnio dostałam sporo probek Z Sylveco (cos hipoalergicznego dla dzieci i z dwa kremy pod oczy) i niestety wszystkie tak śmierdzą chemią jakąś że ja nie wiem...
A wiesz, że gdzieś ktoś ostatnio o tym też tak napisał, czytałam coś. Dziwna sprawa, bo te kosmetyki z linii Sylveco zawsze pachniały tłuszczem i zielskiem i kto nie wąchnie, ten stwierdzi od razu, że jakieś napary ziołowe czuje, łąkę, albo las, zdecydowanie nie powinny te kosmetyki kojarzyć się z chemią, zwłaszcza ta linia dla dzieci, a może masz na myśli Vianek?

Edytowane przez Korah
Czas edycji: 2017-07-19 o 23:23
Korah jest offline Zgłoś do moderatora