Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-20, 08:44   #2010
Persefona_12
Zadomowienie

Dot.: Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II

Cytat:
Napisane przez Korah Pokaż wiadomość
W sumie masz rację, chyba za bardzo przesiąkłam naszym wątkiem i mam teraz problem w zderzeniu z realiami Ale żeby nikt, doprawdy nikt przez tyle lat nie trafił na nasz wątek??? Bo serio, takie mam wrażenie, jak patrzę po tych grupach fb. Ja bym się ustawiła na poziomie średniozaawansowanym, wszystkiego jednak nie ogarniam

A wiesz, że gdzieś ktoś ostatnio o tym też tak napisał, czytałam coś. Dziwna sprawa, bo te kosmetyki z linii Sylveco zawsze pachniały tłuszczem i zielskiem i kto nie wąchnie, ten stwierdzi od razu, że jakieś napary ziołowe czuje, łąkę, albo las, zdecydowanie nie powinny te kosmetyki kojarzyć się z chemią, zwłaszcza ta linia dla dzieci, a może masz na myśli Vianek?

O ja dzięki Wam i wątkowi zrobiłam ogromny krok do przodu jeśli chodzi o naturalną pielęgnację
Ale to też wynika z tego, że jak zaczynam w coś wchodzić to szukam dużo sama a nie poprzestaje na tym, że ktoś mi tak powiedział że to jest dobre czy fajne i kropka.
Myślę, że popularność kosmetyków u nas wynika jednak w większości z dostępności oraz ceny. Dlatego cała masa osób kupuje rosyjskie czy tam pseudorosyjskie kosmetyki bo są w sklepach w internecie tanie i dobre (?) Jeśli u mnie w mieście można kupić takowe w aptekach, drogeriach czy supermarkecie to wyobrażam sobie jak jest w większych miastach.
Nic nie mam do Sylveco (sama wiele kupuję a Biolaven to już w ogóle) ale to dlatego, że traktuję tego producenta podobnie jak Alterrę. Nie za każdym razem muszę wydawać kupę kasy na żel do ciała, mogę po prostu kupić tańszy a potem droższy.
A jak czytam o tych produktach ECO LAB, to z samego obrzydzenia chyba nic nie kupię Widzę, że dziewczyny się nauczyły czytać składy, bo wiedzą co to phenoxyetanol ale np. nikt nie zwraca uwagi na to, że kosmetyk jest głównie oparty na wodzie a ekstrakty czy składniki aktywne są na końcu składu.
Persefona_12 jest offline Zgłoś do moderatora