Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-20, 12:00   #2013
Persefona_12
Zadomowienie

Dot.: Wątek plotkowy dla Fanek naturalnej pielęgnacji, cz. II

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Na pewno miałam to :http://sylveco.pl/produkt/krem-piele...warzy-i-ciala/

No wali chemią strasznie. Dostałam na targach dla kobiet w ciąży. Zużyłam do smarowania ciała. Może to też kwestia tego E w ciąży mam wyostrzony węch?

Mam jeszcze coś takiego (załącznik)ale nie mogę.znalezx który to krem na ich stronie-.- pachnie identycznie.

Na pewno nie czuć pół, łąk i lasów:p niby ja jakoś bardzo wrażliwa na te zapachy nie jestem, ma nawilżać a nie pachnieć fiołkami ale z automatu kojarzy mi się sztucznie taki krem. To już z niskobudżetowych nieśmiertelna Alterra lepsza:p

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

miałam próbkę tego kremu, na pewno moja próbka nie pachniała żadną chemią, w ogóle bardzo słabo pachniała. Dla mnie Alterra ma bardziej "chemiczny" zapach. Ja nie lubię mocno pachnących kosmetyków (za wyjątkiem biolaven ) bo mam strasznie wrażliwy nos na zapachy (z resztą bardzo niewiele używam perfum, bo większość mnie dusi i boli mnie głowa).

Co do Ecolabu, to ja z kolei wszędzie widzę zachwyty nad piankami/ żelami do mycia i czasami też się zastanawiam czy nie spróbować. No ale jakieś zasady trzeba mieć
Persefona_12 jest offline Zgłoś do moderatora