Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Urodzone w 1989 :) cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-15, 15:00   #1808
laylaaa
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość

Laylaaa ja Ci powiem szczerze że troche się dziwie że nie chciesz sama mieszkac Ja bym sie bardzo cieszyła gdybym mogla sie w ten sposob usamodzielnic, ale z drugiej strony to rozumiem bo skoro jesteś sama z mamą to musi Was łączyć silna więz (nawet jesli czesto nie jest idealnie)... a jesli martwisz sie ze mama nie da rady utrzymac 2 mieszkan ze swojej pensji to moze tak jak dziewczyny radzą pomyśl o studiach w Krakowie? Wiem ,ze masz u siebie znajomych i Tż ale jesli rzeczywiscie nie dacie rady z mama żyć osobno i utrzymywac dwóch mieszkan to to jest najrozsądniejsze rozwiazanie chyba..Albo może tata Wam (Tobie) pomoze? .Ale moze jeszcze wszystko sie zmieni i wymyślicie cos lepszego
Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
Ej czemu z naszą maturą są takie problemy? Ich chyba pop***liło

layla z jednaj strony, to może fajnie, że przeprowadzisz się do tego krk z mamą i zaczniesz tam studia... a z drugiej strony współczuję Ci strasznie. Jakby mi teraz rodzice powiedzieli, że przeprowadzamy się za 2 tyg to chyba bym padła z rozpaczy. Przecież tu są wszyscy znajomi, TŻ... jakbyś mogła przyjeżdżać do Rz co weekend to może by było jeszcze ok, ale to zależy od tego jak Twoja mama poradzi sobie finansowo. Cóż mam nadzieję że będzie dobrze i jakoś się ułoży
dzieki dziewczyny
durga może to dziwne, ale nie chce mieszkac sama.. gdybym dostala sie np do Krakowa to wynajęlabym cos z kolezankami, w zyciu nie chcialabym mieszkac np na stancji
narazie nie wiem jak bedzie..

mathilda z tymi maturami ewidentnie cos jest nie tak, po kazdej kilka artykułów w necie, ludzie wynajduja bledy w arkuszach, pytania sa zle skonstruowane.. i wszystko 2x trudniejsze niz wszystkie probne i normalne matury
Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość

Właśnie sie dowiedziałam, że moja koleżanka nie zdała ustnego angielskiego...Miała 3 pkt. Strasznie mi jej żal, bo ona jest jakimś nieukiem, tylko zwykłą, starająca się uczennicą I rok w plecy..
A wczoraj miała 100% na polskim..
ojj.. a co sie dokladnie stalo, trudny arkusz dostala i nic nie powiedziala?

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość

Ogólnie to i ja mam problem.

nie wiem, czy moi zgodziliby sie na mieszkanie z tz, bo nigdy o tym nie rozmawialismy, ale jakby byla taka mozliwosc a rodzice by zabronili, to na pewno bym kombinowala, przeciez nie przyjezdzaliby co tydzien zeby mnie sprawdzac : ) moze jego mama inaczej na to spojrzy, jesli jeszcze ktos bedzie z Wami mieszkal?

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
A ja byłam dziś z ojcem w Żywcu pozałatwiać wszystkie formalnośći z tym autem. A właściwie to nie wszystkie no ale cóż... I miałam troche nieprzyjemną sytuacje..
ojj ja bym chyba umarła podziwiam ze w ten sposob do tego podeszlas ale facet musial byc zszokowany

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Oglądam właśnie Sylwusie z rozmów w toku i jestem załamana..
Widziałyście?
widzialam
trudno uwierzyc, ze takie dziewczyny istnieja

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość

Dziewczyny... ja nie wiem, czy dobrze liczę, naprawdę nie wiem, ale wychodzi mi z tej fizyki ok. 70%... W najgorszym, ale to takim najgorszym wypadku 50%, kurde!
brawo!

w sobote jedziemy ze znajomymi z klasy na domki jakies 50 km ode mnie najlepsze, ze tanio wyjdzie, bo wszystko za darmo oprocz jedzenia i %

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora