Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dwa problemy :)
Wątek: Dwa problemy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-15, 16:34   #24
caelum
Rozeznanie

Dot.: Dwa problemy :)

Cytat:
Napisane przez Kleotka Pokaż wiadomość
Macie rację - jaja trzeba mieć. Ale na to chyba żaden samiec nie narzeka. Chociaż...jak czasem patrzę na pewnego nauczyciela gegry w mojej szkole to z czystym sercem śmiem twierdzić, że bardzo kobiecy z niego mężczyzna

Pamiętam kiedyś bardzo romantyczną chwilę, ja i mój były chłopak (wtedy jeszcze nie był moim chłopakiem) siedzimy razem, on mnie głaszcze po policzku, ja sie delikatnie uśmiecham, on sie przysuwa i pyta "mogę cię pocałować", a ja...parskam śmiechem i romantyczną atmosferę szlag trafia

Dzięki za wszystkie rady, jesteście niezastąpione

Tak nawiasem...faceci to łowcy, wiec skąd sie biorą nieśmiali? Coś ten Darwin nam tu kit wciska
Co do tych jaj a raczej ich braku - naturalnie nie chodzi o jaja w fizycznym słowa tego znaczeniu a raczej o jaja że tak się wyrażę psychiczne. Nie myślę tez mówiąc o tym o jakiejś zniewieściałości u mężczyzny (choć czasami to się z tym łączy). Chodzi mi tu o odwagę do tego by mówić, robić tego czego się naprawdę pragnie. Mężczyznom jak i kobietom często tego brakuje.

btw. Ostatnio znajomy podesłał mi link do jakiegoś bloga gdzie autor zajął się kwestią tego, że mało jaka kobieta powie otwarcie mężczyźnie pewne jak nazwał to "magiczne słowa" - zostanę na noc. Stwierdził on bowiem, że kobiety w obawie przed tym, że zostaną ocenione jako "dziwki" same boją się inicjować i otwarcie mówić o tym, że pragną seksu.

G.G. Márquez

Edytowane przez caelum
Czas edycji: 2008-05-16 o 22:50 Powód: literówka
caelum jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując