Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-15, 20:34   #2118
juleczka1980
Zadomowienie

GG do juleczka1980
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III

Hej kobitki!

magsch, ale masz ślicznego przystojniaczka, piękną ma buźkę i oczęta no boski

Xantia, ja mam podobną sytuację z rodzicami TŻ'a. Tzn. to jest w rzeczywistości jego chrzestna i jej mąż (siostra matki), ale oni wychowywali TŻ jako rodzina zastępcza i on zawsze traktował ich jako rodziców. Oni mieszkają w bloku obok naszego widzimy swoje okna ... Matim się w ogóle nie interesują . Teściowa zadzwoniła jak Mati był po zabiegu zapytać jak tam i tyle. Nie odwiedzają nas, nie kupują nic Matiemu, choć stoją z kasą dobrze, nawet grzechotki nie kupili... Na gwiazdkę składali się z dziadkiem emerytem na łóżeczko turystyczne... No ale na temat W każdym razie planujemy ich zaprosić na roczek, bo nie jesteśmy tacy jak oni . Generalnie mam ich w d.... A roczek będziemy robić u nas w mieszkaniu, bo po 1. nie mamy kasy żeby robić wystawną imprezę (w końcu to nie komunia św. ), a po 2. to ja nawet komunię miałam robioną w mieszkaniu / kawalerce i było ok .
A co do tego, że tatuś powinien zadbać o te kontakty z dziadkami to u nas tatuś ma ich w d.... .
Na twoim miejscu chyba bym zaprosiła teściów na zasadzie znajcie moje dobre serce .
juleczka1980 jest offline Zgłoś do moderatora