2005-09-27, 09:32
|
|
Zakorzenienie
|
Reacutanne
Mam problemy z cera od dluzszego czasu. Doszlam juz dawno do wniosku, ze czas z tym cos zrobic. Stosowalam antybiotyki - tetralysal, unidox, takze diane35, masci typu brevoxyl, Differine itd. itd. Niestety nic nie pomaga. Moja lekarka stwierdzila, ze chyba bedzie konieczne zastosowanie Reacutanne'u. Nie mam tradziku, ktory bylby razacy, ale nie moge obejsc sie bez tapetowania twarzy, uzywania korektora, a co najgorsze nie moge odslaniac plecow, bo pelno mam na nich pryszczy i plam Uwazam, ze prawie 10 lat zycia z tradzikiem to juz za duzo Potrzebuje Waszej rady - czy stosujac Reacutanne uzyskalyscie oczekiwany efekt? Czy pryszcze zniknely defnitywnie? Wiem, ze rozne rzeczy mowi sie o tym leku, np. to, ze nie mozna po jego zazywaniu zajsc w ciaze przez 2 lata - to akurat bzdura - lekarka mnie uswiadomila (i pokazal tez ulotki), ze ten okres "zagrozenia" trwa miesiac po odstawieniu leku. Chcialabym tez wiedziec, czy spotykalyscie sie z jakimis nieciekawymi dolegliwosciami w czasie kuracji? Nie wiem czy brac ten lek (takze ze wzgledu na duza cene), ale to chyba ostatnia deska ratunku???
|
|
|