2008-05-16, 08:19
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a
Ja też  .
kina2807 pamietam o obietnicy
Dziewczyny, kiedy ja nadrobię Wasze posty tyle mam do czytania  a czasu brak na spokojne wizażowie  , wpadam teraz tylko techniczne sprawy popilnować, ogarnąć forum wirtualną miotłą, poodpisywać na PW itp i muszę uciekać do swoich spraw.
Dodam tylko na szybkiego, że teściowa mnie delikatnie wnerwia  , jeśli chodzi o sprawy związane ze ślubem, właścicielka lokalu podejrzanie dała nam tylko 3 dni, aby jutro wpłacić jej połowę pieniędzy mimo, ze umawialiśmy się po ślubie, nie mogę dostać okresu a brzuch mnie nadął jakbym słonia w nim miała, wczoraj się lekko z partnerem poprztykałam.......m.a.s. a.k.r.a.!
Stęskniłam się za Wami 
|
nie martw sie tesciowa... tak to juz z nimi jest,....one maja w genach zeby nas denerwowac...
wiesz ta wlascicielka troche nie ladnei postapila.ja mam cateringowa firme i facet powiedzial ze 50%placimy 2 tyg przed slubem a reszte po.
a Filip ma juz jedynke wstawiona?bo mnie czeka podobna operacja
my tez martus za Toba tesknimy
asiuk ja sobie nawet sprawy nie zdaje ile mnie czeka kklopotow ze slubnym makijazem...na sama mysl dopiero w tym tygodniu chodzilam cala uczulona na buzi a sama nie wiem czemu.....zawsze przed snem musze smarowac buzie mascia hydrocortisonem...piecze jak diabli ale co zrobie...rano wstaje i sucha jest skora....wogole mam sucha skore na nosie policzkach...a kolezanki mi mowia zebymnic nie kupowala z kosmetykow bo jak sie maluje u kosmetyczki to one maja wszytsko....musze sie dopytac chyba co?
|
|
|