Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marze o prawie jazdy,a nie moge zdac...:(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-16, 13:48   #79
evilminded
Raczkowanie

Dot.: Marze o prawie jazdy,a nie moge zdac...:(

Beatka212 - dziekuje Ci strasznie za wsparcieCos w tym jest, ze to forum przynosi szczescie Dusiu, to ze przepadna Ci testy to nie taka tragedia, ja zdalam je drugi raz i dalam rade a przy tym sobie troszke przypomnialam, bo niektore rzeczy mi uciekly z pamieci od wrzesnia(bo wtedy zdawalam teorie).Mysle, ze duzo daje to, jak na egzaminie sprawiasz wrazenie pewnej swoich umiejetnosci. Nie mozesz wygladac na zastarszona, musisz pokazaz ze to Ty rzadzisz samochodem a nie on Tobą.Nowy instruktor mowil mi, ze egzaminatorzy zwracaja bardzo uwage na to np. jak nogi "chodza" po pedalach, czy trzymasz noge na sprzegle ciagle czy nie,czy przy wchodzenie w zakrety trzymasz noge na hamulcu. Podobno to jest bardzo wazne dla egzaminatorowJa dzis mowilam sobie rano ze zdam i juz i to zrobilamWiem, ze to starsznie ciezko wykrzesac z siebie pewnosc , skoro ciagle cos nie wychodzi, ale zobaczycie - kazdej z nas sie uda
evilminded jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując