Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na Ebay
Wątek: Zakupy na Ebay
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-16, 13:54   #77
dimiti
Zakorzenienie

Dot.: Zakupy na Ebay

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Dzisiaj specjalnie poszlam na stoisko Lancome. Z tej nowej serii widzialam jeszcze blyszczyk z cynamonem (czuc ten cynamom nawet!) i jablkowy (chemiczne jabluszko). Reszta czyli mango, peach i cos ala toffee tez pachna ladnie, ale nie az tak mocno i pieknie jak banan.
Tu masz link do JT nowej serii wraz z odcieniami:
http://www.lancome.co.uk/_en/_gb/catalog/product_color.aspx?prdcod e=1150yz&CategoryCode=AXE Makeup^F1_Lips^F2_Lip_Glo ss&vname=name&

Ja Ziaje bardzo lubie, zwlaszcza krem do rak kozie mleko, uwielbiam ten zapach. Teraz podobnie jak Joanna wzieli sie za balsamy i maselka, wiec musze w czerwcu pochodzic po drogeriach i sie zaopatrzyc w jakies slicznie pachnace kosmetyki!
fajne ten bananowy i rio mi sie podobaja cynamon lubie ale tak jako blyszczykowy zapach to cos ne za bardzo bym sie dobrze z nim czula musze jeszcze dolapac z JT marshmallow electro, peche dosc jest ciekawy, ten vanilla i moze miracle duzy bo kupilam sobie 8g na sprawdzenie ale to wszystko pewnie bede zbierala przez lata a ten Twoj z fever gloss 024 to jest ray of apricot light? jak spr swojego fever gloss to moze dokupie 330 podobaja mi sie rzeczy z Lancoma bo sa dosc delikatne nie maja takich strasznie silnych kolorkow i bardzo zdecydowanych jak np Dior bo jak bylam w marrionaud jakis czas temu to takie mial silne kolory ze
kusilo mnie to kozie mleko z ziaji ale tez z bielindy widzialam serie taka "kozia" i tez slicznie pachnie
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując