Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Charaktery pieknych kobiet i facetów.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-16, 14:26   #1
ITY
Przyczajenie

Charaktery pieknych kobiet i facetów.

Witam

Kiedyś myślałem ze dziewczyny, czy kobiety. Są dużo mądrzejsze od facetów, ze są bardziej rozsądniejsze. Zawsze sobie powtarzałem to i wmawiałem.

Niestety rzeczywistość okazałą się całkiem inna. Kobiety potrafią być tak samo wredne jak faceci, i niczym nieustępują głupocie facetom. Ja tu oczywiscie nie uogólniam, lecz kieruje to do danego typu ludzi.

Chodzi mi o cos takiego ze:
Co niektore dziewczyny narzekają na facetów, ze każdy jest taki sam, potrafi tylko swoje nasienie rozpylać z kwiatka na kwiatek, i ze są swinie, i potrafią byc okrutni, by tylko dojsc do celu czyli sex.

Ci faceci bardziej przystojni, klata, zbudowany dobrze, itp. Którzy myslą ze są bardzo atrakcyjni, dla kobiet potrafią byc jeszcze wredniejsi. Objawia sie to tym ze wiedzą ze mogą mieć każdą laske, i traktują je dosłownie jak zabawki dla dzieci.

A myslicie ze dziewczyny są lepsze? wcale nie!
Jest pewien typ facetów, którzy z natury są łagodni i mili, i nigdy by zadnej krzywdy niezrobili. Przecietni, ładni i brzydcy.

No i własnie tu takze dziewczyny potrafią byc wredne, widząc ze taki chłopak jest z natury łagodny, potrafią to i go wykorzystać, na wszelkie sposoby. (niemówie tu o seksie). Mówie tu o takich usługach, zrób to i zrób tamto. A potem do takiego chlopaka potrafią byc wredne.

I to samo jak u atrakcyjnych facetach teraz o pięknych dziewczyn to samo jest.
Wiekszosc takich dziewczyn, tak naprawde są pusci wśrodku, i myślą ze mogą miec kazdego faceta. Więc ich wykorzystuje jak sie da , a potem porzuca w kąt.
Manipuluje jak sie da!

Wystarczy tej danej osobie, powiedziec, ze jest interesująca ciekawa, czy ładna,
to juz urosnie tej osobie duma, i juz zaczyna manipulacje!!!

Ludzie wy nigdy nie bedziecie dla siebie mili! Nigdy szczerzy!!!
Kazdy na kazdego gada i narzeka, ale zeby cos z tym zrobili, to nie.

Nieistnieje i niebedzie nigdy istniała taka osoba:
miła, uprzejma, inteligentna i ładna/przystojna/piękna jednoczesnie.
Nigdy!

Niewierze w to.....
ITY jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując