Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasz stosunek do ubioru
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-27, 09:57   #2
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: Wasz stosunek do ubioru

Cytat:
Napisane przez ZagubionaWzyciu91 Pokaż wiadomość
Hej,
pomyślałam, że to ciekawy temat Mam nadzieję, że nie zostanie przeniesiony na Modę. Jak ważny jest dla was ubiór, przywiązujecie do tego dużą wagę? Wydajecie dużo kasy na ciuchy miesięcznie? Czasem zastanawiam się np. dlaczego ktoś zarabia nieźle, a zupełnie nie przywiązuje wagi do jakości/ wyglądu ubioru. Z czego to wynika? Wolicie kupować ciuchy z sieciówki czy może jakieś lokalne sklepy? Zapraszam do dyskusji (być może były już podobne tematy, ale sa dość przedawnione już).
Nie przywiązuję wagi do ubioru, nie wydaję na niego wiele pieniędzy. Na co dzień staram się wyglądać schludnie i tak, żeby mnie nie poszerzyło o 10 kg, a poza tym liczy się dla mnie wygoda.
Najbardziej lubię nosić dżinsy i bluzkę lub sukienkę bez żadnych dodatków, a te zestawy nie wymagają dużych nakładów finansowych Zawsze wybieram ubrania w podobnych kolorach, żeby nie mieć problemu z zestawieniem ich (czarny, biały, szary, granat).

Nigdy też nie pracowałam w miejscu, gdzie był ścisły dress code (no może poza oczywistymi rzeczami typu nie przychodzić w klapkach).
Kupuję w sieciówkach, ale raczej takich, które oferują klasyczne modele, nie śledzę w ogóle trendów w modzie.

Jedyne, czego mam dużo i nigdy za wiele, to buty, choć tu też dominują nie rzucające się w oczy modele
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując