Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta strukturalna dr Bardadyna / odchudzanie weekendowe::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-17, 07:54   #106
KALLISTE
Rozeznanie

Dot.: ..::Dieta strukturalna dr Bardadyna / odchudzanie weekendowe::..

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
kurcze, ale u mnie ona odpada. nie mam miksera..
Ja nie potrzebuje miksera. Rozgniatam widelcem. A jak mam czas to wtedy miksuje. A ostatnio go nie mam więc widelec cały czas jest w ruchu Wlasnie dzis mam wiecej czasu to sobie zmiksuje banana. Ale ogólnie to wole jednak koktajle te które są rozgniatane, a nie miksowane.

Co do efektów to nadal sie utrzymują. Nie ważyłam sie od tamtej pory. Ale szczerze to ta waga mi sie podoba. Naprawde brzuch mi schudł. I w wymiarach poleciało wreszcie. Po spodniach wszystkich widaci nie tylko ja to widze Zważe sie za pare dni. Bo tak sobie założyłam. Wygląd, a nie waga najważniejsze

Rosalyn zgadzam sie z Tobą-SB nie jest dla każdego. Na SB chodziło za mną cos słodkiego zawsze... I wcinałam ptasie mleczko SB-owskie. Ale przeciez białko tez sie jako tłuszcz odkłada...jak jest go duzo w organizmie. I potem i tak podjadałam słoldkie. A teraz zero słodyczy. Tylko omlety na słodko ewentualnie co jakis czas i serek waniliowy jeden na dzien. I czuje sie fajnie. Zostaje przy tej diecie na pewno. A z dań SB bede jesc na pewno nadal omlety I na SB brzuch mi nie zszedł....moze troszke tylko. A dieta musi efekty przynosic. Jak SB nie przynosiła to widocznie nie dla mnie
KALLISTE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując