2008-05-17, 10:38
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Cytat:
Napisane przez agness51
Dzień dobry  wpadłam się tylko przywitać,zapowiada się dzień pełen wrażeń  mam zamiar pogrzeszyć (%%,jakieś jedzonko z grilla),ale również mam zamiar się tym nie przejmować i nie mieć wyrzutów sumienia  Oby mi się udało
Asilos - dziękuję za radę,nie odebrałam tego źle,może faktycznie sama muszę się przekonać do tego,aby iść mimo wszystko do psychologa  .
A więc miłego dnia ^^ 
|
To miłej zabawy na grillu i cieszę się, że nie poczułaś się urażona moim postem Ja to wszystko z troski 
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna
czemu dziś wszyscy mają grilla? też chcę!
ale zaraz wychodzę do sklepu na rogu (piekarni ^^) po drożdżówkę na IIŚ lub deser po obiadku
o, Agatka wpadła przede mną  ja wyjeżdżam o 12.30, będzie fajnie  i mam zamiar sobie troszkę podjeść czegoś pysznego, dziś już kinder bueno było i kawałek nowego 3 bita, całkiem dobry
na pewno będzie wieeeeelka uczta powitalna! super  a ile jeszce chcesz schudnąć, cioo?
|
Wiesz Izuś teraz to właściwie nie chudnę, bo prawie w ogóle się ruszam. Całymi dniami siedzę w domu przed laptopem, trochę się pokrzątam, coś posprzątam. Pracuję tylko w weekendy, ale praca dość aktywna więc choć to dobre. Jem cały czas redukcynie, bo się przywyczaiłam i mam nad tym kontrolę. Jak wrócę do domu to będę się duuuużo ruszała więc myślę, że pociągnę R do końca czerwca, a potem nawet jeśli będę chciała jeszcze coś zgubić to przejdę na U, bo w wakacje R nie wypali, nie ma mowy Najwyżej od września znowu zacznę się redukować. Chciałabym zgubić jakieś 3-4 kg.
Kinder bueno- uwielbiam i zazdroszczę
|
|
|