Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od 2010 roku się znamy i nadal wspólnie odchudzamy ;) cz. 8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-27, 21:27   #5
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Od 2010 roku się znamy i nadal wspólnie odchudzamy ;) cz. 8

Hej

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
I daje wczorajsze podsumowanie:

1. 2jajka na twardo,papryka
2. Twarożek (bialy ser, jogurt nat,rzodkiewki, szczypiorek, słonecznik)
3. Sałatka (piers z kurczaka, brokuły, papryka, makaron, feta, pestki dyni)
4. 1/2jogurtu nat z bananem i malinami
Fit Pump
5. Jajecznica z kielbaska z piersi kurczaka i szczypiorkiem, bulka, sok warzywny

A to Fit Pump mnie zmęczylo konkretnie. Nie jestem przyzwyczajona do takiego wysilku a tu cala godzina ze sztangami takie wiecie,lekkie, fitnessowe sztangi ale i tak. Samemu dobiera sie ciezar,wiec ja z moja koleżanka cale zajecia na najnizszym obciazeniu (jako jedyne w grupie inne laski twardo wieksze obciążenia) ale bylo czuc mięśnie. I różne partie pokolei. Na koniec brzuch. I prowadzaca wymyslila ze przez cala piosenkę trzymamy deskę no to twardo trzymam,ale takie miesnie mialam zmeczona ze cala sie trzeslam az mi glupio bylo

Ale dziś póki co ok. Czuje mięśnie ale delikatnie. Choc okaze sie później,bo ost tak mam ze jak rano wstaje to jest ok,ale potem z kazda kolejna godzina jest coraz gorzej
Ładne jedzonko brawo za ćwiczenia
I jak, możesz chodzić?

Ja melduję wczorajsze 3 km biegu i 60 min stacjonarnego i dzisiejszy Skalpel i 40 min stacjonarnego
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując