Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam żelki co dalej?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-17, 13:16   #2
paulakrk
BAN stały

GG do paulakrk
Dot.: Mam żelki co dalej?

Na uzupełnienie chodzimy średnio co 2-5 tygodni. zależy to od tempa wzrostu paznokcia a także preferencji i zasobności portfela poszczególnych Pań..
Mam klientki które przychodzą do mnie co 10-14 dni bo najmniejszy nawet odrost już je irytuje.
Mam też takie które przychodzą regularnie co miesiąc i same o pazurki w tym czasie dbają. Polega to na tym,że możesz lekko podpiłować próg odrostu tak by zrównać go z płytką a następnie zamalować bezbarwnym lakierem.
Sa też ekstremistki które przychodzą p 6 tygodniach gdy odrost sięga połowy płytki..tego nie polecam.

Jeśli chodzi o Twój przypadek - klej nie powinien absolutnie się wylewać. Tips został niepoprawnie przyklejony. Jeśli stylistka ma frezarkę, w trakcie uzupełnienia może Ci go wypiłować od spodu. Jeśli nie ma , spokojnie możesz zażądać zdjęcia paznokci i nałożenia nowych - w cenie uzupełnienia.
A w zwyczajnym przypadku " pazurki normalnie odrastają aż zejdzie tips" - choć osobiście na Twoim miejscu nie robiłabym paznokci na tipsie a na szablonie. Wyglądają dużo, dużo ładniej.

Poniżej fotki ilustrujące to o czym mówię
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg odrostK.JPG (65,3 KB, 340 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg odrost-1.jpg (72,2 KB, 298 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gigantyczny.jpg (74,0 KB, 294 załadowań)
paulakrk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując