2008-05-17, 13:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kocham Lancome!!!
Cytat:
Napisane przez Serenite_
Hawa, oglądałam przed chwilą w Sephorze paletkę cieni Darii Werbowy  Kosztuje 175 zł. Jest dość spora, skórzana (rzemienna) rudo-brązowa. Cienie rewelacyjne!  Same maty, piękny zestaw brązów. Najpiękniejszy ten, któy najbardziej mnie interesował-bardzo ciemny, czekoladowy brąz... Kolory bardzo "moje" i kupiłabym ją na pewno, ale sama kasetka nie przekonuje mnie. Wolałaby, żeby była nie była ze skórki. To połączenie-cienie i skórzane opakowanie jakoś mnie nie zachwyca  Nie wiem, co robić, może pojawi się podobny zestaw w "normalnym" opakowaniu. Wtedy wzięłabym go bez wahania!
|
Dziekie za recenzje! Niedlugo bede w Polsce , wiec tez sobie ja obejrze. Bardzo lubie brazy;-) W sumie skorzane opakowanie to rzecz dosc niespotykana, wiec nie dziwie sie, ze Cie nie przekonuje.
Ja dzisiaj widzialam nowa paletke 9 cieni, ktora lada dzien wejdzie na rynek. Nieduza paletka (cos jak kaseta magentofonowa, moze ciut wieksza), na pewno jest tam zielen, blekit i bez. Cena chyba 18 funtow.
Dostalam dzisiaj probki Primordiale pod oczy (nowa wersja), starczy mi ich pewnie gdzies na tydzien.
|
|
|