Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-29, 15:55   #3923
Dinulka
Zakorzenienie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX

Cytat:
Napisane przez Ksiegowa85 Pokaż wiadomość
We dwie prowadzimy żłobek. Pracuje tylko tam, ale jesteśmy otwarci od 6.30 do 17.30, plus jeszcze trzeba posprzątać, więc trochę czasu schodzi

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Ja lubię Chance...już z dwa lata jej nie miałam hmmm

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
ja bym chętnie przetestowała Chance 100 lat temu j ą wachalam i była dla mnie za delikatna. Ogólnie lubuję się od lat w mocniejszych perfumach, a ostatnio coś mnie nachodzi na takie delikatniejsze też... ;P
Jeszcze mam parę na liście do kupienia, m.in ukochaną Flwoerbomb czy Lancome La nuit tresorową... ale hajsu już brak

Cytat:
Napisane przez rukolka Pokaż wiadomość
Ja też po zakupach. Na szczęście nie kupiłam dużo i wydałam mało, bo wszystko z promocji.

Dinulka, Karcia - wstawicie linka do swoich torebek, które miałyście u Szefowej? Potrzebuję takiej większej torby, a nie chce mi się szukać, a którejś z was mi się podobała, tylko nie pamiętam której. Jeśli oczywiście jeszcze takie są.
Pewnie chodzi Ci o Karci torbę z Mohito, bo chyba ją oglądałaś ze mną Ci się może kojarzyć dlatego, że ja wrzucilam linka do niej na grupę wtedy i pokazałam ją Karci wydaje mi się, ze nie ma ich już w sklepach

chyba dziś już dostanę @

Edytowane przez Dinulka
Czas edycji: 2017-07-29 o 15:57
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora