Zadomowienie
Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.
|
Najnowszy uaktualniony wątek: zapachy, kolorówka, apteczne, pielęgnacja...
NIEAKTUALNE DO ODWOŁANIA 
dokładka na zielono - 09.11 - LRP Redermic pod oczy, baza Sephora, tusz EL, puder mineralny de T. Leclerc Paris, perfumy Nina Ricci, Givenchy, Lancome; 05.11 - LRP, kosmetyki dla dzieci m.in Mustela; 04.11 - pigmenty Inglot, Stara Mydlarnia i spa02; 14.10 - Chanel, Dior, Bois d'Iris, MAC, Inneov Cellulit, TBS, Clinique, baza DAX, Propodia.
Poszukuję (za odlewki i odpsiki z góry dziękuję) zapachów:
- Annick Goutal, Le Chevrefeuille,
- Trussardi Inside Delight,
- Very Irresistible Summer Givenchy, Summer Coctail, Absolutely Irresisitble
- L'Eau de One, Dolce & Gabbana,
- Ange ou Demon tendre, Givenchy,
- Givenchy Harvest Collection 2007: Organza jasmine from the Nile Delta in Egypt, Amarige Mimosa from Tamil Nadu Inde,
- Estee Lauder, Bronze Godess,
- Prada, Infusion d'Iris,
- nowy Iceberg
- Michael Kors,
- niektóre zapachy Comptoir sud Pacifique, raczej te kwiatowe lub owocowe, nie kakao i raczej nie wanilia 
rozważę inne ciekawe zapachy, ale tylko górna półka, szczególnie chętna jestem zawsze na nowości. Niemniej jednak z góry uprzedzam, że będę wybredna 
Jestem maniakiem zapachowcem, więc interesują mnie wszelkie oryginalnie i ciekawie pachnące kosmetyki, żele, balsamy i inne. Zawsze chętnie przygarnę jakieś produkty Taberna Saponaria, L'Occitane en Provance, The body shop (masło do ciała Moringa, seria nowa aromaterapeutyczna), Bliss i inne. Ale nie lubię perfumowanych balsamów z linii zapachowych perfum więc proszę mi ich nie proponować 
Poza tym chętnie przygarnę niektóre kosmetyki firm: Decleor, Nuxe (np. olejek z drobinkami), Thalgo, Kanebo, Aesop, Sanoflore (np. woda melisowa, kremy), Pat & Rub (np. olejki) oraz:
Mustela 9 mois – niektóre produkty także Mustela dla dzieci,
produkty profesjonalne do włosów specyficznych: przetłuszczających się u nasady a suchych na końcach i generalnie paskudnych, np kosmetyki Rene Furterer z serii Curbicia, Melaleuca czy Kerastase Specifique, Age Recharge ale nie tylko, Fekkai lub Kadus Immunal.
Podkład Chanel Teint Innocence najchętniej w odcieniu beige, ewentualnie jakiś podkład Estee Lauder nie za mocno kryjący na lato, tylko nowy lub zaledwie wypróbowany,
fajne paletki cieni z górnej i średniej półki, raczej ciepłe kolory, ewentualnie fiolety i wrzosy, szarości. Na pewno żadnych niebieskich i granatów, jednak tu będę wybredna bo mam dużo cieni,
najchętniej cienie Guerlain z najnowszej kolekcji lub piątki Diora z najnowszej kolekcji, poczwórne cienie fioletowe Pupa z najnowszej kolekcji Vintage Chic,
najnowsze meteoryty Guerlain Poudre de Perles 03,
z kolorówki jeszcze chętnie nowości, limitowanki, takie dla raczej ciepłej karnacji, ale bez natrętnych drobinek, np. letni sezonowy brązer Sothys,
produkty z linii Avene Cleanance, najchętniej płyn do mycia twarzy,
rozważę też niektóre kosmetyki Mineral Care, Tołpa,
Body Coffee, peeling z wyciągiem z kawy,
zawsze chętnie rozpatrzę ciekawą biżuterię, torebki,
niezniszczone fajne i rozwijające zabawki edukacyjne dla malucha z mpdz,
W kwestii innych rzeczy (kolorówka i pielęgnacja) będę bardzo wybredna bo już i tak za dużo tego nazbierałam (co widać poniżej)
Jeśli coś mnie bardzo zainteresuje, przekopię moje zapasy żeby znaleźć coś jeszcze na wymianę
Szukam także lampy bioptron Zepter lub podobna, może być używana. Za lampę chętnie oddam coś innego i bardziej wartościowego niż kosmetyki, ale proszę wtedy o kontakt.
Rzeczy na wymianę w następnych postach, zapraszam !
Uprzedzam, iż jako że padłam ofiarą oszustki na tym forum, do wymian podchodzę z pewną ostrożnością.
Proszę także o wyrozumiałość Jestem ostatnio koszmarnie zarobiona, wieczorem padam, rzadko mogę zajrzeć na wizaż i odpisać, zdarza mi się że po prostu zapominam, że miałam coś powąchać, sprawdzić, odpowiedzieć na jakieś pytanie, po prostu proszę mi w takiej sytuacji to zwyczajnie przypomnieć
Czas edycji: 2009-01-06 o 09:45
|