2017-07-30, 12:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
Cytat:
Napisane przez lena40
Mam maskę do włosów niskoporowatych i dla mnie też to jest hit hitów. Pierwszy kosmetyk do włosów, który u mnie robi widoczną okiem różnicę.
Cieszę się, że Anwen rozszerza asortyment, jak wykończę zapasy maskowe kupię zapas maski i wypróbuję olejek 
|
olejek z mango boski <3
Cytat:
Napisane przez amyz
|
Jestem mega zadowolona ^^ za niedługo puszczę ten cały makijazowy dobytek w świat 
Cytat:
Napisane przez oliwia18
schudniesz zanim będzie wyjazd, odpuść
które to to?
Smashbox studio skin? Miałam oba (znaczy teraz mam skashboxa) i moim zdaniem kryją tak samo, ale oba na dłuższą metę mnie nie porwały specjalnie. W ogóle im więcej wysokopółkowych podkładów zużyłam, tym bardziej nie mam do czego wracać  Jedyny powrót, jaki mi się szykuje to do YSL Touche Eclat
|
Maski i olejki Anwen sa na sklepanwen.pl
Cytat:
Napisane przez michalina_86
A ja często na urlopie robię sobie taki makijażowy odwyk i... nic. Teraz przez dwa tygodnie nie użyłam ani grama podkładu/kremu BB, ale była klapa zamiast spektakularnego efektu. Pierwsze kilka dni kiepsko, a później w normie, ale nie zauważyłam żadnej różnicy na plus. Ja mam sporo naczynek, więc o zaczerwienia łatwo i nic się w tej kwestii nie zmieniło 
|
Hmmm, moze kwestia pielęgnacji?
|
|
|