Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-30, 12:59   #281
Penny90
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX

Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość

Mam maskę do włosów niskoporowatych i dla mnie też to jest hit hitów. Pierwszy kosmetyk do włosów, który u mnie robi widoczną okiem różnicę.

Cieszę się, że Anwen rozszerza asortyment, jak wykończę zapasy maskowe kupię zapas maski i wypróbuję olejek

olejek z mango boski <3

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
Brawo! Ja też uważam ze in mniej warstw na twarzy tym lepiej dla cery

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jestem mega zadowolona ^^ za niedługo puszczę ten cały makijazowy dobytek w świat

Cytat:
Napisane przez oliwia18 Pokaż wiadomość
schudniesz zanim będzie wyjazd, odpuść

które to to?

Smashbox studio skin? Miałam oba (znaczy teraz mam skashboxa) i moim zdaniem kryją tak samo, ale oba na dłuższą metę mnie nie porwały specjalnie. W ogóle im więcej wysokopółkowych podkładów zużyłam, tym bardziej nie mam do czego wracać Jedyny powrót, jaki mi się szykuje to do YSL Touche Eclat

Maski i olejki Anwen sa na sklepanwen.pl

Cytat:
Napisane przez michalina_86 Pokaż wiadomość
A ja często na urlopie robię sobie taki makijażowy odwyk i... nic. Teraz przez dwa tygodnie nie użyłam ani grama podkładu/kremu BB, ale była klapa zamiast spektakularnego efektu. Pierwsze kilka dni kiepsko, a później w normie, ale nie zauważyłam żadnej różnicy na plus. Ja mam sporo naczynek, więc o zaczerwienia łatwo i nic się w tej kwestii nie zmieniło

Hmmm, moze kwestia pielęgnacji?

NOWY wątek wymiankowy - MAJ 2020
Penny90 jest offline Zgłoś do moderatora