Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Luźny, lekko lubieżny wątek tylko dla wielbicielek czarnych charakterów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-17, 23:34   #260
goldfish3000
Wtajemniczenie

Dot.: Luźny, lekko lubieżny wątek tylko dla wielbicielek czarnych charakterów

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
Heloł,gdzie wy?Pewnie wszystkie z pieśnia KSP na ustach poszły łapać jakichś BB, a ja tu czekam na odzew
Cierpliwość podobno jest cnotą

Cytat:
Claire kochanie skoro jestem niewyżyta,to uważaj,bo wiesz...kto z kim przestaje takim się staje a Goldi mnie poganiała przez PW i inne takie do pisania,a sama się leni!!!
Właśnie
Gold, do roboty. Pisać, pisać

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nie mam telewizora (raz w tygodniu oglądam "You can dance" z dziewczynami), więc pozostaje internet, a tam najulubieńszą serialową postacią jest... Marcel z "Włatców móch".
Nic nie tracisz na tym, że nie masz tv. 90% czasu antenowego to chłam.Jedyne co da się oglądać to kanały tematyczne i tvn24.
Dziś miałam okazję obejrzeć jednym okiem "Jak oni chyba śpiewają".
Czizas. Większego popisu wazeliniarstwa, kiczu, tandety i lansu na siłę to dawno nie widziałam.

Cytat:
Ja z seriali kocham miłością niezmienną "Miasteczko Twin Peaks"...i mój ukochany agent Dale Cooper...szkoda,że jak powtarzają,to o nieludzkich porach...
Zgadzam się, chyba zgłupieli. Co jak co ale szczególnie drastycznych scen to tam nie uświadczysz, więc nie mam pojęcia co tłumaczy tak późną godzinę emisji. Miasteczko to klasyka, bezbłędny serial, oglądałam je jeszcze za gówniarza i wstrząsnęło mną pożądnie, w jakimś tam stopniu.
I ta ścieżka dźwiękowa
Mieszanina grozy z ukojeniem, coś pięknego
Ale jak mam sterczeć do 2-3 w nocy to dziękuję. Wyhaczę to sobie inaczej.

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Albo takie jak my powinny się wypuszczać z domu dopiero po zmroku

Cytat:
Napisane przez Aramintha Pokaż wiadomość
Ale po zmroku to mało co widać i można kogoś interesującego przegapić.
No chyba, że nocą z jakimś sonarem albo innym tego typu urządzeniem
Noktowizory można już spokojnie kupić

Jestem w szoku.
Zaraz wracam.

Mój suwaczek
goldfish3000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując