Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-01, 07:41   #477
saipan
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wrzucam lipcowe denko marne dość ale za to sierpniowe zapowiada sie godnie Załącznik 7174996

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
Opowiem Wam moją historię.
Wczoraj nałożyłam na twarz serum (generalnie nie chciało mi się,ale się zmusiłam), a na to krem z filtrem (jw.)Po kilku minutach (przeglądania się w lustrze, haha) stwierdziłam, że czas się przymatowić. Wzięłam najbardziej nabity pędzel do pudru jaki mam- Hakuro, puder i jazda ruchami wklepującymi. Nałożyłam tyle pudru ile zazwyczaj starcza mi na tydzień.
Efekt?
Wow!
Żadnych poprawek w ciągu dnia, żadnej maski, ciasteczka (no dobra, ciasteczka były dwa Delicje).
Można?Można!

Post dedykowany Never
Kurcze to zazdroszcze bo ja jak dam dużo pudru to mi pory bardziej widać i mnie to wkurza. Może na starość tak już jest

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
amyz,
no cóż rzec, najważniejsze, że się myłaś.
Denkowe oklaski

kurde jak mi sie nie chce do pracy isc. Chyba sobie wezmę urlop we czwartek i piątek i pojadę na działeczkę do rodziców pomoczyć się w basenie bo nie miałam jeszcze urlopu a nie wiem kiedy będę miała ....
saipan jest offline Zgłoś do moderatora