Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-18, 20:28   #1663
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .

Cytat:
Napisane przez Libra2 Pokaż wiadomość
No i nareszcie po komunijnym przyjęciu czuję się taka ociężała, niby nie zjadłam dużo ale ciasto cappucino mnie strasznie zamuliło teraz mam lekkie wyrzuty sumienia i wrażenie że przytyłam bo dawno tak nie grzeszyłam pod względem słodyczowo- jedzeniowym , iza_wiosenna i krytia kalorii nie ucinałam aczkolwiek nie wiem jak to będzie jutro no i zrezygnowałam z podwieczorku na rzecz latte z cynamonem (bo mnie naszła chrapka na coś zimnego i cynamonowego zarazem )a teraz 'męczę' kolację bo wcale nie jestem głodna ale wolałam dzisiaj uniknąć awanturki rodzinnej bo takiego miłego popołudnia w gronie rodziny dawno nie spędziłam A wy jak zwykle szalejecie i rozpisujecie się na całego , życzę wszystkim udanego wieczoru a teraz spróbuje nadrobic wczorajsze i dzisiejsze zaległości w czytaniu wątku
masz nie ucinać ani dzisiaj ani jutro

funky ale chyba nas nie opuścisz na baaardzo długo?

asilos ja też tak mam jakby ktoś teraz chciałby mnie gdzieś wyciągnąć to nie daa rady bo przecież nie zaplanowałam posiłków ani niczego

Kurcze dzisiejszy dzień pod względem jedzenia nawet ok. już 2600kcal tylko troche mam wyrzuty.
Ale padało i grilla nie było no i oczywiście z tego powodu byłam opryskliwa dla mamy (bo miałam wszystko zaplanowane) no ale czy to jej wina że zaczęło lać?
Na dodatek nie zjadłam z rodzicami tylko sama, znowuu Zawsze jak coś nie wyjdzie to jestem opryskliwa dla rodziców . Ale na szczęście przeszły mi myśli pt. "jaka jestem gruba" zostały tylko cichutkie szmerki
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora