Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2017 cz. 53
Wątek: PM 2017 cz. 53
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-03, 18:05   #1504
koolorowana
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017 cz. 53

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Hej

Ale ja to wszystko wiem. Ciężko mi po prostu się dostosować do nowej sytuacji i dlatego marudzę. Przez ponad dwa lata żyłam wrześniowym ślubem. Ciężko mi po prostu a nie mam komu się wyżalić wiec dlatego wam tu smęcę

Ja dużo pracuje i poza tym brak weny ma wizaż.

Na pewno za pare lat będę się z tego śmiać i myśleć jaka ja byłam głupia, czemu przejmowałam się takimi bzdetami tylko teraz tak mi nadal ciężko. Raz mam lepsze momenty i cieszę się na ten ślub a raz płacze bo nie będzie tak jak chciałam taka huśtawka emocjonalna i nie umiem jeszcze tego ogarnąć.
Ja rozumiem twoje rozdarcie.. nam łatwo mówić ,też pewnie byśmy były smutne z tego powodu.. Potrzebujesz po prostu czasu, żeby się przyzwyczaić do nowej daty ślubu Będzie pięknie , zobaczysz !
Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Jestem sentymentalna, ale może w niezrozumiały sposób np. nie potrafiłam wyrzucić pustej butelki po oliwie z oliwek z wyjazdu na którym się zaręczyliśmy, ale przy oświadczynach miałam niewzruszoną minę i nie okazałam żadnych emocji co do dzisiaj tż mi wypomina Podejrzewam, że będzie już zawsze wisiała w szafie i będę do niej zaglądać co jakiś czas tż stwierdził, że najprędzej oddam ją naszej córce
Ciekawy sentymentalizm u Ciebie
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora