Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bezdzietne z wyboru / nie chcę mieć dzieci cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-03, 20:57   #2821
efflorescence
Rozeznanie

Dot.: Bezdzietne z wyboru / nie chcę mieć dzieci cz. V

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
Usiłowałam pozbyć się rodzeństwa - a to kombinując jak wywalić siostrę z balkonu, a to spychając wózek z bratem po schodach w ogrodzie. I bynajmniej nie byłam nieświadoma możliwych konsekwencji, zupełnie na serio nienawidziłam tej konkurencji do względów u całej familii.
Powyższe wybryki odstawiałam, mając 4-5 lat; jak teraz pomyślę, to szlag by mnie trafił, gdybym miała takiego dzieciaka.
Gdzieś czytałam, chyba u Freuda, że to normalne u dzieci, że marzą o śmierci młodszego rodzeństwa

Cytat:
Napisane przez Bossska_Nat Pokaż wiadomość
Wczoraj sytuacja w sklepie - chodzę sobie grzecznie z koszykiem i nagle słyszę ryk
Małe takie,na oko nie wiem 4-6 lat ( nie znam się ) rzuca się po podłodze i drze paszczę :
-KUP MI TO !!!!!!!
Matka niewzruszona pakuje co tam potrzebuje dookoła tego dzieciaka,mała wiesza się jej na nodze i cięgnie się za nią
-KUP MI KUP MI KUP MI ...!!!
Zaczynam odczuwać lekki ból głowy i rzut irytacji na mózg,a mała:
-NIE LUBIĘ CIĘ!!! JESTEŚ DO DUPY MAMUSIĄ!!!!
stwierdzam że się robi coraz ciekawiej , matka lekko szarpnęła potworka do pionu ,cos jej tam szepce,a mała dalej :
-GÓWNO PRAWDA!!! I TAK DOSTANĘ PREZENT!!! NIE CHCĘ CIĘ ,IDĘ SZUKAĆ NOWEJ MAMUSI !!!
i ku przerażeniu widzę że mała czepia mi się brudną , oślinioną łapką ,bóg wie czym jeszcze wymazaną,w moją spódnicę z zamszu ,i woła do mnie :
-BĘDZIESZ MOJĄ NOWĄ MAMUSIĄ? ALE MUSISZ MI TO KUPIĆ.
Jeszcze miałabyś dopłacać, za kogo toto się ma

Cytat:
Napisane przez misorpresa Pokaż wiadomość
Dlaczego uważasz, że to troll? Bo tobie się to nie przydarzyło i twoim koleżankom również? Naprawdę solidny argument.
efflorescence jest offline Zgłoś do moderatora