2008-05-19, 18:29
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Ciao dziewczyny 
Kolejny dzionek dobiega końca,again,again and again 
Wczoraj byłam tak zabiegana i zmachana,że nawet nie chciało mi się cokolwiek napisać ;P
Tzn udałam się do Gdańska na meeting 3miejskiego Echelonu (fanów 30STM) Przyszło 6 dziewczyn,w tym jedna kumpela z gimnazjum. Wszystkie oczywiście pozaliczały kilka Marsowych koncertów,ja tylko trwam w przymusowym 'dziewictwie' ==' Ubrane w charakterystyczne t-shirty z logiem bandu wzbudzałyśmy konsternację przechodniów, zwłaszcza gdy przyklejałyśmy ulotki Jeden staruch robił nam i plakatom zdjęcia cyfrówką, ktoś wyzwał nas od Emo o_O,kilka żurów przez bite kilka minut lazło za nami i wolało "wy polisz eszelon dajcie na piwo" Pod koniec poszłyśmy jeszcze podpisać się na fladze polskich kibiców Euro 2008 i gratisowo dostałyśmy po fladze 
Czyli trip pełen wrażeń ^_^
Dziś jak zwykle spałam do 13 ;P Potem zakupy spożywcze z matką, nie obyło się od poprawy wisielczego nastroju wiadomym nałogiem, o ile można nazwać nim zakup t-shirtu,bransoletek i wściekle fioletowego lakieru do paznokci _^_
Dobra powizażuję jeszcze trochę,pogadam na skajpie z wiecznie zazdrosną o swego chłoptasia przyjaciółką i biegiem spać (jakoś tak mam dziwną potrzebę co noc 10 godzinnego snu )
Trzymta się
|
|
|