Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Robot planetarny jaki wybrać?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-08-06, 21:53   #24
Rena
Zakorzenienie

Dot.: Robot planetarny jaki wybrać?

Ja mam od dwoch lat kitchen aid, kupilismy go za ok. 300 euro, wiec troche drozej niz 1200 pln przeliczajac. Z tym ze w Polsce te roboty sa chyba duzo drozsze stad malo osob sie decyduje.

KA mam tylko model podstawowy czyli koncowke do ubijania bialka (dobrze ubija), hak do ciasta drozdzowego, chleba czy zagniatania ciasta na pierogi - dziala dobrze z tym, ze rzadko to robie i moglabym sie obyc bez (umiem to zrobic recznie), najwiecej uwag mam do koncowki ucierajacej kremy i ciasta ucierane. Stale jest cos nie domieszane.

Koncowki zle sie naklada i sciaga, czesto musze prosic TZta o pomoc.

Blender mam kompletnie osobno (marki philips - polecam). Placki ziemniaczane robie raz na rok (kalorie) i ziemniaki uciera mi blender jak juz. Koktajle tez blender. Warzywa kroje recznie, ale jest mozliwosc dokupienia nasadki krojacej do kitchen aida, ponadto mozna dokupic tez nasadke do walkowania ciasta a nawet taka, ktora skleja raviolli. Tylko nie mam poki co. To sa dodatkowe koszty (ok 70 euro kazdy taki dodatek). Ciezko znalesc opinie autentycznych uzytkownikow. Nie wiem czy warto.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując