Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-19, 20:38   #162
AsikS
Zakorzenienie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
Wierzę Widze po swoich Jutro powinien nadlecieć Fatale O ile Bytom go nie przygarnął...
Trzymam kciuki by doleciał szybko.

Cytat:
Napisane przez Gambolek Pokaż wiadomość
Sama nie wiem, jak to możliwe, że tak długo wytrzymałam tylko czytając ten wątek - to chyba wrodzona nieśmiałość. Moja kolekcja wzbogaciła się ostatnio o błyszczyk EL High Gloss w kolorze Blush i piątki Diora Earth Reflection (te są w drodze). Wcześniej nabrałam smaczku na Superbalm, ale że na tru trzeba na nie niestety trafić, a mnie nie chciało się czekać, to zakupiłam w Sephorze (to za zdzierstwo 69 zł) - kolorek o nazwie Ginger.

W zasadzie nic z kolorówki nie jest mi już potrzebne (tak się tylko mówi, nie?), tym co mam mogłabym się mazać przez parę lat, ale.... nałóg to nałóg, a Wy skutecznie podsycacie apetyt na kolejne mazidła, więc nie wiem co będzie dalej.
Zapomniałabym - oczywiście staruszek JT też już do mnie leci.
Jeśli będę mogła komuś pomóc z racji wieloletniej praktyki, to fajnie. Ja już wiele skorzystałam z Waszych doświadczeń i rad.
Aniu, chętnie obejrzymy Twoje skarby Truskawkowe. Wystarczy zrobić fotki i umieścić w wątku o zdobyczach.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=248633

Cytat:
Napisane przez neonka28 Pokaż wiadomość
koko19 jestem zbulwersowana!!! Homofobów tu niepotrzebujemy
Kamisia będziemy bronić walecznie jak lwice!
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora