2017-08-07, 12:22
|
|
|
Magda ;)
|
Dot.: Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2
Cytat:
Napisane przez juka_juka
Nie wychodzę Nie ma dalej wyników..W dodatku w nocy dwa razy mialam bol brzucha z twardnieniem.Lekarz powiedział że ok ze tyle może być bo na ktg skurczy nie ma wcale.Ale mam dostać kroplówkę rozkurczową.I chyba nospe.Ale nie będę brać nospy jeśli nie będzie bolało bo po co..Mialam nadzieje że jutro może wyjdę a tu dupa...Bioder już nie czuje.W dodatku zadzwoniła szwagierka i jeszcze mnie zdołowała.Ze oby wskoczyło na 9 miesiąc bo pęcherzyki płucne..Gdzie jej tłumacze że sterydy przecież dostałam wiec z oddychaniem nie mam się co martwić..No i że miesiac musze wytrzymać.I tak to powiedziała jakby to było niemożliwe..Tak samo siora że do początku września pewnie urodzę.No â☠â☠â☠â☠a nie mam zamiaru..Szyjke mam 2,5 to mysle że nawet gdyby znowu puściła o centymetr w miesiąc to jeszcze trochę jej zostanie..Zresztą mój lekarz cały czas mówi że dotrwam do terminu na pewno.Jakby było źle to nie zapisywałby mnie na wizytę na koniec sierpnia tylko kazał co tydzień przychodzić..
|
zamaist Cię pocieszyć to jeszcze dołują, masakra 
na pewno wytrzymasz i maleństwo będzie zdrowe 
Cytat:
Napisane przez lilka_vanilka
Tez zostaję do jutra.. nie wiem po co. Jutro mają zdecydować, co dalej, kiedy usg powtórzyć. Ale wyszło, że nie mam się co dołować, bo jest wysokie prawdopodobieństwo, że dziecko będzie zdrowe. Juz zgłupiałam..pytałam o skierowanie na rezonans magnetyczny, żeby się upewnić co to dziecko ma w główce w końcu, a lekarka się pyta, czy mi się nudzi, że tak wymyslam i ze pewnie Internet czytam.. głupia krowa..
Z miłych newsów, to na mitex.pl jest wyprzedaż bielizny do karmienia, tej kolorowej. I do dzis -20% na biustonosze.
Juka olej gadanie. I od razu ucinaj takie komentarze. Buziaki!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
jeju, ale Ci mieszają w głowie. Jacyś niepoważni ci wszyscy lekarze 
a ta lekarka mogłaby sobie głupie teksty darować, jakbyś była pewna diagnoz to nie musiałabyś internetu czytać 
Cytat:
Napisane przez marttb
lilka_vanilka- ale ci mieszają w głowie! a lekarka takie teksty mogłaby sobie darować. Nikt nie poświęci chwili żeby wszystko spokojnie wytłumaczyć i dziwią się że ludzie szukają zrozumienia swojej sytuacji w internecie.
|
dokładnie 
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------
w Lidlu kolejna dziecięca gazetka https://www.opiniodajnia.pl/lidl-gaz...rpnia/#slide/1
Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA
Czas edycji: 2017-08-07 o 12:30
|
|
|