Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Galeria naszych zwierzaków :) - WĄTEK ZBIORCZY cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-20, 07:48   #2561
Lynn
Zakorzenienie

Dot.: Galeria naszych zwierzaków :)

Cytat:
Napisane przez karateczka000 Pokaż wiadomość
jest juz w lepszym miejscu, gdzie nie cierpi....
Cytat:
Napisane przez Malwina 22 Pokaż wiadomość
sylwiatoja suczka twojego chłopaka bardzo przypomina mi moją Pajke.Napisz mi czy to bolończyk a moze maltańczyk a moze poprostu mieszaniec.
Jest naprawde śliczna.A jezeli chodzi o kroliczka to foty ma jak rasowy model nawet pozy wyszukane i dostojne .
Ja tez bym chciała kroliczka ale boje sie ze bendzie hałasować po nocy albo bendzie śmierdziało (moj chlopak jest wyczulony w tej kwestji)

Lynn przykro mi i sama wiem doskonale jak sie czujesz,tak sie składa ze pare dni temu odszedł piesek mojej mamy Pimpuś,wychowywałam sie przy nim-miał 18 lat.
Ja mam 19,prawie 20 wiec był niemal przez cale moje zycie.
Ale wiem ze tak jest lepiej bo juz nie cierpi i go nic nie boli.Bóle miał straszne i nic nie pomagało,wył nocami i strasznie cierpiał.Moja mama nie chciała sie zgodzić by go wcześniej uspać,skończyć cierpienia,wciąż miała nadzieje.
Na dodatek samochod zabił jej 2 ukochane koty.Szara kotka zgineła pierwsza,czarny siedział nad nią i wtedy kolejny samochod zabił czarnego.
Wszystko działo sie nad ranem,naszczęście mama spała i nie widziała najgorszego.
Ale i tak miała tydzień z życia wyjęty.Tak jak ja

Dziekuje dziewczyny Mój piesek miał 13 lat, można powiedzieć, ze wychowywalam się z nim. Starszne bylo patrzec na niego, kiedy tak słabł. Normalnie wazyl 13 kg, w momencie uspienia 4 - zostala z niego skóra i kości. Wiele przeszlismy przez niego- z niejednego sąsiada zrobil sie wróg Wiem, że jak wróce do Polski, to przygarnę jakąs bidulkę ze schroniska, tylko czy bede umiala ją tak samo kochać?
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując