Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Porzucenie pracy - zwolnienie dyscypilnarne??? Pomocy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-20, 08:03   #5
Migotka81
Zakorzenienie

Dot.: Porzucenie pracy - zwolnienie dyscypilnarne??? Pomocy

Dzieki za zainteresowanie

Na umowie mam zapis ze wypowiedzenie 2 tyg

W czasie rozmowy z szefem przedstawiłam mu jasno sytuacje ze dostałam oferte pracy z innej firmy gdzie duzo wczesniej składałam cv i ze sie nie odzywali jakies dwa miesiace dlatego podjełam prace u niego i ze zalezy mi na zmianie pracy gdyz tam mam lepsze warunki i dogodniesze godziny pracy i ze wzgledu na dziecko chce sie tam przeniesc, zaproponowałam czy mozemy sie dogadac i ze popracuje jeszcze tydzien i ze po tym czasie chce zrezygnowac. On sie nie zgodził, rozumiem ze mogł sie zdenerwoawac itp bo to normale no ale nie wiem jaka jest ta procedura przeciesz mogł na moje wymówienie chyba odpisac pozytywnie i było by po sprawie a on mi o porzuceniu pracy jesli nie przyjde i ze zwolni mnie dyscypilnarnie myslenie biznesmena a nie człowieka....

Co do wpisu w papierach z tym zwolnieniem dyscypilnarnym ksiegowa mówiła ze skoro pracuje tylko miesiac to nie musze tego nikomu pokazywac ale ja juz nie wiem jak to jest do konca?