Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-20, 10:35   #4299
szperrr
Zakorzenienie

Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007

Czesc

Jaki elegancki Adas

Celko, Agi, ale oni caly czas tak ulewaja, odd u rodzenia? Nas raczej ten problem nie dotyczyl.. tylko od niedawna Hania zaczela troche ulewac. Tylko ze wlasnie, mi sie zawsze wydawalo, ze to rqczej malenkie dzieciaczki moga ulewac, a takie po pol roku to juz raczej nie i nie wiem co o tym myslec. Agi, a jaki proszek Ci dala? Jak to sie nazywa?

Musze pochwalic Hanie Od 2 dni wcale nie budzi sie w nocy Powrot do noworodkowych luksusuow Kladzie sie ok.21ej (niestety przeciagnelo sie nam to ostatnio, fajniej bylo, jak chodzila spac po 19ej) ostatnie papu ok. 22ej i spi do 6-7ej rano Pewnie maluszek nadrabia te noce, kiedy wogle nie spalismy wszyscy przez zeby. A wlasnie - druga jedynka juz jest widoczna Poprzednia jak byla na tym etapie, to juz nastepnego dnia sie przebila..

I jeszcze jedno - puszczacie swoim dzieciakom muzyke?? U nas prawie zawsze cos tam leci jak jestesmy same, ale Hanie za bardzo nie reaguje. Za to jak puscilam jej ostatnio Muzyke Bobasa, to po prostu jakby ja ktos nakrecil!! Skakala, smiala sie do tej muzyki, mruczala z zadowolona minka.. a jak sie zaczynala kolejna piosenka to az sie niecierpliwila, bo za dluga przerwa byla Potrafi przy tej muzyczce siedziec sama nawet 2 godzinki! Luksusy

Edit: Prima, wozek super! Szczerze mowiac, to przypomina mi Maclarena

I pytalas o zupki - a ja zazwyczaj gotuje na 3 dni i nie mroze, tylko w lodowce trzymam.. to zle? Nie pomyslalam, moze to jednak za dlugo

Wczoraj pierwszy raz przygotowalam juz wszystko do mrozenia (ale bez ziemniaka, nie mialam przekonania) i jednak nie zamrozilam.. bo Hania zjadla na raz taka porcje (ok. 350g), ze juz tylko na dzis zostalo, ewentualnie pol porcji na jutro.