Cytat:
Napisane przez leana1
zna sie malec !  na rzeczach szkoda że mój TŻ nie podziwia moich kosmetyków i niezna sie na nich
|
mój TŻ moje podziwia i sam mi doradza żebym kupowała te najlepsze, czyli słyszę dokładnie to co chcę słyszeć 
choć pewnie mina by mu zrzedła jakby zobaczył w jakim tempie mi ich w rzeczywistości przybywa..
Cytat:
Napisane przez domcia1001
hm....mam mały problem jest napisane" zawiadamia sie ze na powyzszy adres nadesłano przesyłke z HK Nr 842721805 o wadze 0,57 nadawca HONG KONG zawierający towary wyszczególnione w dokumentach na odwrocie i stanowiąchych załączniki do niniejszego zawiadomienia......
I teraz numer ktory mi podlaki nie zgadza sie z numerem paczki ktora zamowilam bo te ktore zamowilam to 850134891 zamówiłam tam w jednej przesyłce kremH.L sculptor . i tonik lancome i perfumy Cristobal....ale z tego co wyczytałam na forum mialo to przyjsc oddzielnie wiec....hm.....za trzymalim mi to jedna paczek czy jakos to wszystko razem....help...
|
z góry przepraszam za post pod postem ale wcześniej wpisu domci nie było 
numer zamówienia i numer nadania to nie jest to samo. jak wejdziesz w maila z shipment status do zamówienia 850134891 to tam na dole będziesz miała podane: your post reference number is... i tam będzie ten numer z HK na początku.
Edytowane przez agabil1
Czas edycji: 2008-05-20 o 18:17
Powód: post pod postem-przypominam o edycji
|