Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-20, 11:26   #2904
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Dziewczyny ja jak zwykle nie nadążam.

Oj jakbyśmy się tak wszystkie wariatki spotkały w jednym miejscu to wole nie myśleć co by z tego wyszło Normalnie chyba w każdej telewizji by o tym trąbili

Annakacka, te figurki na tort super, sama myślę o czymś takim, bo ja to znana stara wariatka i chce, żeby coś do śmiechu było a nie sztywno wszystko Ale na napis u TŻ na butach "help me" się nie zgodziłam (bo on na ten pomysł też wpadł już dawno temu), bo dlaczego mają go ratować przed taką fajną dziewczyną (hehe, wiem, skromna bardzo jestem )

Tiffi, suknia cudo ,wcześniej widziałam zdjęcia na modelkach, a teraz jak miło zobaczyć na Tobie. Pięknie w niej wyglądasz

I jeszcze raz dziewczynki ślicznie dziękuje za słowa wsparcia, aż lżej się robi. Rodzice kombinują jak mogą żeby to się dobrze skończyło, mam nadzieję że będzie dobrze. Ale wczoraj miałam jeszcze chwile załamania, kiedy sobie uświadomiłam, że jak rodzice nam finansowo nie pomogą, to będę musiała ograniczyć ilość gości ode mnie z rodziny. I tak ich miało być tylko 40 osób, a od TŻ 80, trochę głupio i przykro mi będzie jak od mojej strony będzie ich jeszcze mniej. Aż dziwnie. Ale póki co staram się myśleć pozytywnie, może jednak rodzice wyjdą z kłopotów i nam pomogą

Buźki dla Was kochane

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora