Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-21, 15:45   #450
littlefrog
Raczkowanie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III

Cytat:
Napisane przez kasiaoli2001 Pokaż wiadomość
Ja zdecydowanie polecam Clarinsa Eau Lactee, mam już drugą butlę i jest naprawdę dobry. Z Lancoma miałam tylko raz do czynienia z samoopalaczem z serii Flash Bronze w formie wody brązującej - produkt super ale dający iście tropikalny efekt.
Ponieważ jest też tego typu woda Intense z Clarinsa to właśnie ją zamówiłam tym razem do twarzy i dekoltu a do ciała Delicious Cream(nowość). Nie wiem jak się spiszą ale po bardzo pozytywnych doświadczeniach z Eau Lactee wzięłam w ciemno. Kumpelka pracująca w perfumerii też bardzo poleca samoopalacze Clarinsa - twierdzi, że sprzedają się jak świeże bułeczki, one (konsultantki) też ich używają.

Clarins jest delikatny, równo schodzi, daje ładny brązowy odcień. Poczytaj KWC, ale nie zrażaj się tym, że piszą tam o wysuszaniu - ten produkt ma specjalnie lekką formułę bo stosuje sie go jak tonik-mleczko apotem konieczne jest stosowanie normalnej pielęgnacji. Możesz sprawdzić na stronie Clarinsa.uk tam jest dokłady przepis jak go stosować.
przyłączam się do zachwalających co do wysuszania - on rzeczywiście lekko wysusza ale też jest to jedyny samoopalacz jaki znam który wchłania się bez śladu i nie zostawia na twarzy tłustej ani w ogóle żadnej warstwy. bez problemu można nałożyć na niego krem.
littlefrog jest offline Zgłoś do moderatora