Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-11, 17:00   #341
emmos
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Emmos przyjdzie do nas do domu dziewczyna z certyfikatem z chustonoszenia nie chce sama zeby nie zrobić małemu problemu z biodrami. Z reszta i ja i mąż chcemy sie dobrze nauczyć

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

O to fajnie, napisz po spotkaniu [emoji846]

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość

Dziewczyny nie jestem w stanie Was nadrobić. Wyszliśmy ze szpitala w środę. Mikołaj jest super dzielny i poradził sobie wyniki wszystkie miał w normie. Już tak sie bałam... Oby teraz zdrowo rósł. Póki co nie mam z nim problemów czasem tylko pazernie rzuci sie na cycka. W sumie dobrze zajada, czasem sie niecierpliwi i odrywa od cycka ale mam coraz więcej pokarmu i coraz rzadziej (odpukac) to się zdarza.

Kiedy śpi potrafię patrzeć na niego i płakać. Jest taki cudowny. Dziewczyny ojciec Mikołaja cała ciążę mowil, że go odwiedzi, ze jak się urodzi to dla niego wszystko. Dzisiaj sie dowiedziałam że go nie odwiedzi. Rycze, patrzę na Mikołaja i rycze, ze jego ojciec go nie kocha i go nie przytuli. Ma tylko mnie. Tyle przeszlismy podczas porodu, ja byłam też lyzeczkowana i mam okropny połóg, a on nie zdobyl sie na to żeby go zobaczyć...to jest straszne... Nie uznaje go i będziemy robić testy DNA sądownie... Czuję się z tym podle.

Poprostu ten gość jest zwyczajnie tchórzem, zabrakło mu odwagi, aby spojrzeć Ci w oczy. Jestem pewna, że kiedyś będzie żałował swojego zachowania, nawet jeśli głośno tego nie powie. A Ty jesteś najdzielniejsza z nas tu wszystkich, wiesz?! Wierzę głęboko, że znajdzieś faceta, który pokocha i Ciebie i Twoje maleństwo. Życzę Ci tego z całego serca i chętnie bym Cię przytuliła [emoji1] Wypłacz się jak potrzebujesz, a potem ciesz się Mikim, bo on jest Twój i już nigdy nie będziesz sama [emoji8][emoji8][emoji8]

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Emmos, próbuj z paznokciami. Ja używam bazy i najjaśniejszego lakieru o2m z Inglota i juz po kilku minutach mogę brać Klaudię na ręce i nic sie nie dzieje naszczescie.

Jedną rękę ogarnęłam, druga chwilowo czeka haha dobrze, że wyjść nie muszę [emoji1]