Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Formuła 1
Wątek: Formuła 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-21, 17:04   #2186
*angel1710**
Zadomowienie

Dot.: Formuła 1

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość
Przynajmniej możemy do każdego faceta obcasy ubrać
no włacha !

Cytat:
Wagę mam ok, ale całe ciało pokrywa GRUBA warstwa tłuszczu(jak to diabelsko brzmi), marne pocieszenie, że wystarczą mi godziny ćwiczeń żeby to spalić, nie muszę myśleć o jakichś ujemnych bilansach kalorycznych, Ty zresztą też
jej, a co to jest ujemny bilans ?
ja jedynie się znam na indeksie IG i odpowiednim łączeniu

Cytat:
Ooo to nie jestem sama, też nie czytałam Pana Tadzia. A na prónbną maturę z matmy nie poszłam.. Ehh.. Już widzę minę mojej mamy jak zobaczy wszystkie nieusprawiedliwione daty
u mnie w klasie 7 osób nie było, a tak straszyli, że mamy przyjść a dziś polonistka nawet słowem nie wspomniała o tym, że ich nie ma

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość
E tam, nie przesadzaj Taki chudzielec to ja znowu nie jestem, ost troche tluszczyku zebralo sie w pewnych miejscach. W sumie musze sie zwazyc, bo mozliwe ze 1-2kg przytylam od ciaglego jedzenia slodyczy.
A dziekuje

Super to by byla gdybym w koncu zaczela cwiczyc... A zbieram sie do tego juz od ohoho...
Dziekuje

Hm... a na pewno musisz schudnac? Bo znalazlam taka stronke gdzie mozna przeliczyc jaka powinna byc waga przy takim wzr i wyszlo, ze masz zamalo o 1kg
A co do bioder to sie nie przejmuj, bo ja tez mam dosc szerokie.

Wcale tak nie jest Kilogramami nie zjadam, ale przyznam, ze wszystko co jest pod postacia czekolady z checia jem

Dziekuje Najlepiej latwa, lekka i przyjemna Tak w ogole to pomyslalam, zeby isc do centrum handlowego niedaleko mnie i pracowac w sklepie z ciuchami, tylko nie wiem czy jest mozliwosc, zeby miec wolne weekendy... Ale moze nie bede musiala nic szukac, bo niby tata cos mi chce zalatwic, w jakims biurze czy cos w tym sylu, o ile sie bede sie nadawac :P

Zapomnialam, ze przeciez Polsat Sport Extra nie wszyscy maja... Ale w sumie treningi nie sa zbyt ciekawe, wiec duzo nie tracisz Najlepiej jest w sobote i w niedziele ;]
Bożu, będę trzymać kciuki !

ja też z chęcią jem wszystko co czekoladowe ostatnio odrzuciło mnie od czipsów a takich pierdół jak lizaki albo żelki nie jem w ogóle

ta strona jakaś teges, jak wróciłam z usa gdzie w dzień w dzień jadłam pizze zagryzając lodami, ważyłam 51 kg i czułam się jak chodząca kupa tłuszczu a jak kiedyś byłam chora i nie miałam apetytu kilka dni to ważyłam 47 i czułam się cudownie w sensie, że aż miałam ochote skakać i krzyczeć

ostatnio wyczytałam, że aż prawie 47 % Polek ma problem z nadwagą i jesteśmy 13 w Europie pod względem najgrubszych kobiet w Europie. a ja zawsze myślałam, że Polki są właśnie jednym z chudszych narodów. naiwna żem

tyż nie mam Polsatu SE, ale ciesze się, że Euro będzie można oglądać w tym otwarty Polsacie
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora