Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-12, 16:33   #1672
Malinum
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
http://www.kazar.com/pl/sklep/8364-m...273-l2-89.html kliknęłam na początku jak zrobili outlet nie było ich

W sprawie mojej ABH: stwierdziłam, że skoro babka chce płacić ze swoich za cudzą kradzież - jej sprawa. Nie mam czasu na załatwianie rzeczy tutaj, więc chcę to mieć szybko z głowy, załatwiam to bez procesu reklamacji Na pocieszenie wziełam sobie klucz do skrzynki w mieszkaniu wreszcie i drugą ABH zamówiłam tam Nie osądzajcie, to skomplikowane

Jutro wybieram się do S z bonem urodzinowym i do D z bonem 40zł
To jak dojdą mi sandały z tej samej serii to uderzamy razem na miasto [emoji16][emoji41]
Cytat:
Napisane przez oliwia18 Pokaż wiadomość
Sprzątanie zrobiłam wczoraj, więc dziś od rana miałam czas na załatwienie najwazniejszych spraw - zrobiłam sobie maseczkę, wypiłam kawę, kupiłam buty w kazarze, poszłam do sklepu po 5 różnych rodzajów cydru i mam plan, żeby mnej więcej od dzisiaj od 11 do końca weekendu chodzić na lekkim rauszu w międzyczasie jeszcze poleżę na tarasie
Dobry plan nie jest zły

Dziękuję Wam

Lena super mega denko chyba swojego lipcowego nie wstawilam

Cansada myślałam, że jak wszyscy gładko przejdę do innego działu, a tu zapowiada się niejedna rozmowa i odwlekanie. Pół roku słyszę o podwyżce, a jedyne co dostałam to więcej obowiązków

Pierwszy raz użyłam dzisiaj palety Hudy, przypomniały mi się pierwsze moje cienie i palety i kreda dzieci jestem na nie, chociaż pedzle ulubione się suszyły. Może chociaż trwałością nadgoni było zamawiać ABH z Wami chociaż opinie Wasze mi umknęły, starego wątku nie nadrobilam

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Malinum jest offline Zgłoś do moderatora