2017-08-12, 16:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
Cytat:
Napisane przez XminorXlosX
http://www.kazar.com/pl/sklep/8364-m...273-l2-89.html  kliknęłam  na początku jak zrobili outlet nie było ich
W sprawie mojej ABH: stwierdziłam, że skoro babka chce płacić ze swoich za cudzą kradzież - jej sprawa. Nie mam czasu na załatwianie rzeczy tutaj, więc chcę to mieć szybko z głowy, załatwiam to bez procesu reklamacji  Na pocieszenie wziełam sobie klucz do skrzynki w mieszkaniu wreszcie i drugą ABH zamówiłam tam  Nie osądzajcie, to skomplikowane
Jutro wybieram się do S z bonem urodzinowym i do D z bonem 40zł 
|
To jak dojdą mi sandały z tej samej serii to uderzamy razem na miasto [emoji16][emoji41]
Cytat:
Napisane przez oliwia18
Sprzątanie zrobiłam wczoraj, więc dziś od rana miałam czas na załatwienie najwazniejszych spraw - zrobiłam sobie maseczkę, wypiłam kawę, kupiłam buty w kazarze, poszłam do sklepu po 5 różnych rodzajów cydru i mam plan, żeby mnej więcej od dzisiaj od 11 do końca weekendu chodzić na lekkim rauszu  w międzyczasie jeszcze poleżę na tarasie
|
Dobry plan nie jest zły
Dziękuję Wam
Lena super mega denko chyba swojego lipcowego nie wstawilam
Cansada myślałam, że jak wszyscy gładko przejdę do innego działu, a tu zapowiada się niejedna rozmowa i odwlekanie. Pół roku słyszę o podwyżce, a jedyne co dostałam to więcej obowiązków
Pierwszy raz użyłam dzisiaj palety Hudy, przypomniały mi się pierwsze moje cienie i palety i kreda dzieci jestem na nie, chociaż pedzle ulubione się suszyły. Może chociaż trwałością nadgoni było zamawiać ABH z Wami chociaż opinie Wasze mi umknęły, starego wątku nie nadrobilam 
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
|