2017-08-13, 06:43
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam przyjaciółki z Lublina!!! piszcie:)
Cytat:
Napisane przez dzaga1989
Czesc dziewczyny  Od razu przyznam, ze na Wizaz wracam z podkulonym ogonem - w pewnym momenci nie moglam sie tu odnalezc, a dodatkowo w zyciu mialam troche problemow i troche pochlonelo mnie macierzynstwo. Szukam kogos z kim moglabym wyjsc czasem bez dziecka ale czasem tez w towarzystwie Mlodego. Nie jestem mamuska zafiksowana na dziecku, moze dlatego czasem trudno mi sie wbic w jakas grupe mlodych mam na placach zabaw ;-) Mam rozne zainteresowania, ale przede wszystkim kocham ogladac filmy, czytac, czasem chodze do teatru gdy w portfelu mam nadwyzke ;-) dodatkowo gram w bilard, lubie pogadac o paznokciach i kosmetykach ;-) Nie mam juz gg ale chetnie zapoznam sie z kims tu a pozniej zgadamy sie na Fejsie na przyklad.
|
Hej, Paula! Ja jestem bardzo chętna na i na rozmowy, i potem może na jakieś wyjścia Jestem Karolina, za kilka dni stuknie mi 30., z tobą dzielę zainteresowanie literaturą i filmem, dodatkowo kosmetyki, nowości kosmetyczne i ciekawostki z półek drogeryjnych to moje małe zboczenie. Dodatkowo moją pasją jest motoryzacja, muzyka i kuchnia, lubię spędzić niejedno popołudnie nad garem Niestety żadnej latorośli nie posiadam jak dotąd, ale lubię spacery, więc bardzo chętnie dołączyłabym do Ciebie i Młodego wraz z moim psim "potomkiem", bo oboje lubimy sobie połazić.
Jeśli będziesz zainteresowana bliższą rozmową, zapraszam na priv
|
|
|