Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drogie panie, proszę o poradę :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-13, 08:47   #2
yuy90
Rozeznanie

Dot.: Drogie panie, proszę o poradę :(

Cytat:
Napisane przez Xardas91 Pokaż wiadomość
Więc jestem w związku ze swoją dziewczyną juz rok. Nasze życie seksualne zaczyna umierać...

Na początku pierwsze powiedzmy pół roku, potrafiliśmy się kochać codziennie czasem kilka razy dziennie. Co jest normalne zrozumiałe. Fascyznacja nowym partnerem itd. Ale od jakiś 3-4 miesięcy seks w naszym związku zaczyna zanikac. Teraz zdarza się przeważnie raz w tygodniu... Na weekend. Wydaje mi się, że ja zadowalam, kilka orgazmow za jednym podejściem. Mówi mi, że jestem niesamowity nigdy nawet nie myślała, że seks może być tak wspaniały. Ze uwielbia moje ciało. Ale jednak to wszystko zanika. Zdarza się jej w viagu dnia jak gdzieś jesteśmy powiedzieć mi ze ma na mnie ochotę pokokietowac mi, a potem jak jesteśmy już w domu nagle okazuje się, że jest już zmęczona. Ze to tamto. Niesamowicie mi wtedy przykro. Odrazu wydaje mi się, że coś ze mną nie tak. Z moim ciałem czymkolwiek . Stram się z nią o tym otwarcie rozmawiać. Ze mam większe potrzeby, że co się zmieniło. Ale zawsze tłumaczy się zmęczeniem, złym samopoczuciem. Dzisiaj zapytała mnie czy mógłbym ja przez to zostawić, powiedziałem bez zastanowienia, że nie ale teraz nie jestem tego pewien czuje się jak śmieć. Może mnie zdradza? W głowie mam cyklon myśli. Źle mi z samym sobą. Doradźcie proszę :/

Powiedz jej o swoich obawach i pogadajcie
yuy90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując