Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy to już uzależnienie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-14, 10:37   #10
_iskierka_
Raczkowanie

Dot.: Czy to już uzależnienie?

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Ale czemu to zrobił? Tamten facet Cię atakował, obrażał, był agresywny, czy po prostu zagadywał, patrzył się? Naprawdę chcesz żeby ktoś decydował za Ciebie z kim możesz rozmawiać i czy potrafisz sama powiedzieć, że np. nie jesteś zainteresowana? Skoro przytaczasz tą sytuację, to jednak widać podskórnie czujesz, że coś tu jest nie tak. Generalnie w ogóle z tego powodu założyłaś wątek. Przestać dawać facetowi o sobie decydować w pewnych sytuacjach. Nie jesteś ani głupia, ani bezwolna, a to nie Twój tatuś, czy opiekun nieletniej.
Nie oczywiście, że nie Doris. Tak jak mówisz normalnie sama wolę komuś zakomunikować, czy chcę z nim rozmawiać czy nie. Jednak tamta sytuacja ma szerszy kontekst. Gościu nie był dla mnie żadnym kompanem do czegokolwiek i był pijany.

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Jeju trochę mnie wystraszyłyście;/
Ja na to nie patrzę w ten sposób, bo zawsze miałam się za wolnego ducha, z reguły robię co chcę i czyjeś zdanie średnio mnie interesowało.

Teraz zwrócę na to uwagę, bo ja faktycznie siedzę w domu jak on coś robi, a sama robię coraz mniej. Nie wiem czy to efekt manipulacji, czy się przyporządkowuję przypadkiem jego woli Masakra
_iskierka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując