2017-08-14, 11:37
|
|
|
Lady Pudernica
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
Cytat:
Napisane przez Malinum
Także ja po męsku wybieram nowe  czasem trzeba ten lek stłamsić i iść do przodu, szkoda czasu i zdrowia
Brałaś może renesansową?  za zakupy oczywiście. Mamy brąz w sztafecie 4x400m to może i ja uczczę to drobnym zakupem 
---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------
Co wątek sądzi o depilatorach IPL domowych? 
|
MR.
Czy uczciłaś medal? 
Cytat:
Napisane przez michalina_86
Dokładnie. I dopóki się jasno nie postawi sprawy, to każdy myśli, że to takie gadanie, bo przecież "gdzie pójdziesz". Takie wykorzystywanie lęku przed zmianą. Ale ja też mam dość. Ostatnie kilka miesięcy kosztowało mnie stanowczo za dużo.
Oktawia, nieźle  A powiedz mi, jak zamawiam online w Kazarze, to zwroty są darmowe? Przez kuriera czy stacjonarnie?
Uff, chociaż tyle  Dziękuję za wszystkie informacje 
Którą z Origins? Ja też bardzo lubię ich maski, właściwie wszystkie. Pielęgnacja sephorowa mi krzywdy nie robi, więc chętnie wypróbuję nową rzecz.
|
Czarną, oczyszczającą (chyba, nawet nie przeczytałam).
Teraz od dwóch dni stosuję czarne serum z Yoskine i jestem pod coraz większym wrażeniem tego jak fajne produkty pielęgnacyjne można kupić teraz w rossie 
 za wszystkie kazary
|
|
|