Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-22, 11:46   #651
kamisio
Zadomowienie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Asiu i chise, buziaki Życzę Wam spełnienia truskawkowych marzeń
chise- ja miałam koszmarny dzień wczoraj (choć i dzisiaj nie lepszy ), ty też miałaś ciężkie chwile w tym tygodniu...jakaś czarna seria...
Jaz - ale masz cudownego asystenta ! Słodki. Echhh, wyściskałabym go Uwielbiam takie szkraby. Przekaż mu buziaka od cioci Sylwii Kamisio, strzeż się - konkurencja Ci rośnie. I to jaka !
A poza tym, pragnę donieść, że pryzma Laury koszmarnie mnie zapchała Takich i tylu krostek nie miałam nawet w wieku licealnym Dziwne, bo mnie naprawdę rzadko który kosmetyk zapycha...Szkoda.

leano, widzę, że nas teleportowało z truskawkowych zdobyczy Kusi mnie ten zestaw EL. Nie taki stary...
Konkurencja mile widziana, rynek jest duży

Cytat:
Napisane przez Madlaine Pokaż wiadomość
o rany, ale postów przybyło, nie mam siły czytać wszystkiego, po łebkach więc:

w pierwszej kolejności spóźnione życzenia dla AsikS
wszelkiej pomyslności i spełnienia marzeń

Jazmine - toż to kufer antybombowy synek fantastyczny, wyślij go na lekcje do kamisio i będziesz miała z glowy malowanie sie, do końca zycia

jakież to szczęście, że moja córka zadowala się bezbarwną pomadką i opalizującym lakierem, jak była mniejsza miała wielkie upodobanie do piątek Diora, zjadła 2 sztuki, teraz na szczęście odpuściła, a ja mam na oku przecudną toaletkę do nowej sypialni, piękne lustro, dużo przegródek i szufladek, zmieści sie wszystko, co trzeba mieć pod ręką, reszta znajdzie miejsce w moim małym domowym spa
Mad co za skromność ale lekcje to moglibyśy razem prowadzić

A ta część o 5 diora cudowna, widze że twoja córka celuje w drogie artykuły spozywcze