Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2017 cz. 53
Wątek: PM 2017 cz. 53
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-16, 09:43   #3774
celeska
Rozeznanie

Dot.: PM 2017 cz. 53

Cytat:
Napisane przez jaszczurka94 Pokaż wiadomość
Ja kilka razy kupowałam te z Rossmanna. Na początku twierdziłam, że spoko, ale często musiałam wyrzucać szybciej niż po opakowaniowym miesiącu, bo mnie oczy piekły. I na 3 czy 4 razy jak kupowałam je to dwa razy miałam problem z jedną z soczewek.
Przed ślubem miałam kupione Rossmannowe i założyłam kilka razy w tygodniu przedślubnym, bo a to do przymiarki sukni, a to do fryzury, i od samego początku miałam problem z prawą soczewką. Oko trochę piekło, ciągle czułam soczewkę, szkoda gadać. A poza tym są bardzo cienkie.
Żeby w dniu ślubu nie mieć takich akcji z oczami to wydałam 50 zł na dwie soczewki od Acuvue (normalnie paczka sześciu opłaca się bardziej, ale że mam dwie różne wady na oczach to nie chciałam wydawać 200-230zł na 12 soczewek tuż przed ślubem) i o wiele inny komfort noszenia, o którym zapomniałam, bo nie noszę soczewek od daaawna. W zeszłym roku trochę sama z siebie nosiłam po jakiś 3 latach i to te Rossmannowe kupiłam, więc nie pamiętałam jak przyjemnie może nosić się soczewki.

Kciuki za młodego.

Zdrówka, kochana!
Ja niestety często choruję.

!

Czekamy!

Hejka!
Ja za jakieś 20 min jadę już z tatą dalej na mieszkanie robić.
Ale wreszcie przyznali nam raty na kuchenkę z płytą i zmywarkę, więc w ciągu tygodnia pewnie będą te dwa sprzęty. Na koniec sierpnia za to lodówka i pralka powinny być (te kupiliśmy bez rat).

Ja używam soczewek z rossmana - okazjolanie. Bo na co dzień pracuje dużo przy komputerze i źle mi się pracuje w soczewkach. Ale dla mnie te rossmanowe są bardzo ok.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

W weekend kupiłam buty ślubne, wysłałam zaproszenia, które mają iść pocztą. Kupiłam kolorowe wstążki, którymi chcę udekorować salę.
Zostaje mi kupić szal.

Wczoraj byłam na rowerze i jednak mimo weekendu troche pracowałam z domu.

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Tzn zostaje mi więcej rzeczy do kupienia, ale z takich które muszę mieć na sobie tylko szal