2008-05-22, 15:51
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Cytat:
Napisane przez kamisio
hhmmm ciekawe kto jest tym łącznikem
Maju kontakt mi sie obluzował i nie ma go kto zrobić, normalnie skarb z ciebie - może jakiś barter poczynimy  oczywiście zartuje
Miedzy nami (dziewczyny nie czytajcie tego  ) nigdy nie wierz w to czym podpisują sesje, to bardzo rzadko pokrywa sie ze stanem faktycznym
Dior się bardzo rózni od Laury, jest cieplejszy i bardzie stonowany, jakoś ciezko mi go sobie wyobrazić w roli rózu bo jest bardzo delikatny, napisałbym nawet cielisty dość, chyba że ktos lubi takie prawie niewidoczne róze do policzków, rózowy shimmer block Laury widziałem przez chwile tylko ale z tego co pamietam to jest w tonacji chłodniejszego rózu, od jasnego az po jeden trójkąt dość intensywny, kolory się dośc róznią miedzy sobą (tak jak w wersji złoto brazowej której fotki masz w watku o zdobyczach z Tru) a w diorze paski są raczej mocno monochromatyczne. Aha i wydaje mi się że łaura jest metaliczna, a dior jakby miał jeszce delikatne drobinki.
|
Kamisio, bardzo dziękuję za odpowiedź dot. rozświetlaczy diora i laury. Czyli jednak skoro potrzebuję różu to szukam różu, a nie rozświetlacza w roli różu.
Przyłączam sie do serdecznych życzeń imieninowych dla wszystkich Aś podczytujących ten wątek.
|
|
|