Uff, to cieszę się naprawdę z tym podkładem

Guarana to dzięki tobie, to Ty mi go poleciłaś, łącznie z wyborem odpowiedniego odcienia

Z racji tego, że dopiero się tu zadomawiam, muszę obmyśleć sobie jakiś plan gromadzenia niezbędnych rzeczy

To nie lada strategia, trzeba tu mistrza logistyki, marketingu i zarządzania finansami aby nie zakłócić normalnego funkcjonowania budżetu gospodarstwa domowego

A więc marzę o:
- ładnych cieniach, nie wiem jak je określić, widziałam czasami u niektórych na oku - takie pudrowe, pełne /to jeżeli chodzi o konsystencję/, a kolory to brązy, beże, wrzosy, róże i zieleń. Najlepiej wszystko w jednej palecie

- błyszczku takim z drobinkami, który się długo trzyma na ustach i się nie klei, kolor róż lub piaskowy
- szamponie i odżywce i sprayu do włosów. Na wątku o analizach szampon i odżywka bumble&bumble kokosowe dostały wyśmienite noty, chyba najlepsze jakie czytałam
- kremie przeciwzmarszczkowym, odżywczym - któraś z was polecała mi na dzień Chanele a na noc lancoma. Koniecznie bez retinolu bo na niego jestem chyba uczulona - absolutnie nie mogę używać nic np z Avonu, mu twarz mam jak po oparzeniu

- pięknych zapachach w balsamie lub perfumie - od czterech lat używam escady magnetizm i kocham ją nad życie ale może mogłabym ją z kimś zdradzić
I wszystko to zamierzam nabyć wyłapując promocyjne ceny i korzystając z waszych sygnałów o okazjach