Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-22, 20:24   #712
kasiaoli2001
Rozeznanie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III

Cytat:
Napisane przez Giga10 Pokaż wiadomość
Uff, to cieszę się naprawdę z tym podkładem Guarana to dzięki tobie, to Ty mi go poleciłaś, łącznie z wyborem odpowiedniego odcienia Z racji tego, że dopiero się tu zadomawiam, muszę obmyśleć sobie jakiś plan gromadzenia niezbędnych rzeczy To nie lada strategia, trzeba tu mistrza logistyki, marketingu i zarządzania finansami aby nie zakłócić normalnego funkcjonowania budżetu gospodarstwa domowego A więc marzę o:
- ładnych cieniach, nie wiem jak je określić, widziałam czasami u niektórych na oku - takie pudrowe, pełne /to jeżeli chodzi o konsystencję/, a kolory to brązy, beże, wrzosy, róże i zieleń. Najlepiej wszystko w jednej palecie
- błyszczku takim z drobinkami, który się długo trzyma na ustach i się nie klei, kolor róż lub piaskowy
- szamponie i odżywce i sprayu do włosów. Na wątku o analizach szampon i odżywka bumble&bumble kokosowe dostały wyśmienite noty, chyba najlepsze jakie czytałam
- kremie przeciwzmarszczkowym, odżywczym - któraś z was polecała mi na dzień Chanele a na noc lancoma. Koniecznie bez retinolu bo na niego jestem chyba uczulona - absolutnie nie mogę używać nic np z Avonu, mu twarz mam jak po oparzeniu
- pięknych zapachach w balsamie lub perfumie - od czterech lat używam escady magnetizm i kocham ją nad życie ale może mogłabym ją z kimś zdradzić

I wszystko to zamierzam nabyć wyłapując promocyjne ceny i korzystając z waszych sygnałów o okazjach
Skoro używasz Avene Eluage to chyba nie retinol Cie uczula, bo ten krem właśnie retinol (dokładnie retinaldehyd) zawiera.
kasiaoli2001 jest offline Zgłoś do moderatora