2017-08-17, 17:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2
Hej!
Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA
Dziewczyny czy wy też macie takie krzywe brzuchy? 
|
Jak się wypnie, to mega krzywy.
Graty za wizytę, niech trochę jeszcze posiedzi u mamusi i dobierze kg, znaczy się g 
Cytat:
Napisane przez marttb
blond - ja używam oliwki i balsamu z babydream, widzę że brzuch bez skazy
Podzieiwm sobie wózek 
|
Też używam balsam z babydream (jak mi się przypomni, czyli bardzo nieregularnie). Po ciąży z M nie mam żadnych rozstępów, mam nadzieję, że tym razem będzie podobnie.
Jaki ładny wózek szwagierka ma identyczny. Dosyć popularne są te Marity 
Cytat:
Napisane przez agnieszka_kak
Byłam dziś na kontroli i położna wysłała mnie do gina z powodu wysokiego poziomu wód płodowych. Wizyta za tydzień  Martwię się oczywiście trochę.
Zaczęłam szlifowanie łóżeczko, ale teraz się chwilę pomartwie, jutro skończę. To mój przewijak, własnoręcznie malowany.
|
Miałaś usg robione przez położną, czy tak na oko stwierdziła?
Mi też gin stwierdził na jednym usg, że mam w górnej granicy normy, ale większych zaleceń nie dostałam. Teraz ostatnio się uspokoiło. Poza tym tc już w miarę bezpieczny, więc no stress 
Cytat:
Napisane przez juka_juka
Dziękuję dziewczyny za wsparcie😘 Aniołek a Ty też leżysz plackiem czy normalnie funkcjonujesz?O ile pamiętam to jedno dziecko już masz więc pewnie ciężko o leżenie plackiem.
|
Ogólnie nie leżę cały czas. Staram się oszczędzać ile się da. Jak brzuch się spina albo mam skurcz, to się kładę.
Wczoraj Emi nas postraszyła, bo przez dwie godziny miałam sporo mocniejszych skurczy, mimo leżenia i bałam się, że na IP wylądujemy. Na szczęście po ciepłej kąpieli i drugiej no-spie wszystko wróciło do normy i skurcze nie powróciły, ale strachu się najadłam trochę 
Dzisiaj za to zostałam w domu, jak mąż z M pojechali po tapetę. Tak mi dziwnie, że z nimi nie jechałam, ale co zrobić...
Jeszcze co do kosmetyków, to też jestem zdania żeby nie zaczynać "z grubej rury" od emolientów. Najpierw iść najmniejszą linią oporu, jak się nie da, to wtedy szukać pomocy w takich środkach.
Co do oliwki, to z córką stosowałam tą z babydream. Tym razem kupiłam balsam z tej firmy, ale zobaczę w praktyce czy się przyda. W razie czego mam jeszcze olej kokosowy.
Brzuszki i kąciki maluszków śliczne
|
|
|